Κομοτηνή: Κάλεσμα αλληλεγγύης και συγκέντρωσης τροφίμων από το ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης

22:54 24/7/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης, με ανακοίνωση του Συντονιστικού των Ο.Μ., εκφράζει την βαθιά του θλίψη και οδύνη για την ανείπωτη τραγωδία που πλήττει τα δυο τελευταία 24ωρα τη χώρα μας, λόγω των καταστροφικών και φονικών πυρκαγιών που ξέσπασαν στο λεκανοπέδιο Αττικής. «Η σκέψη όλων μας βρίσκεται στους πληγέντες συνανθρώπους μας.» αναφέρεται στην ανακοίνωση και απευθύνεται κάλεσμα αλληλεγγύης και στήριξης των πληγέντων.

«Σε αυτές τις δύσκολες ώρες καλούμε όλους τους κατοίκους της Ροδόπης για την

ελάχιστη υλική συνεισφορά τους προς τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται σκληρά και συγκεντρώνουμε :
1.Εμφιαλωμένο νερό ( Χυμούς, Γάλα συμπυκνωμένο μακράς διάρκειας, Τρόφιμα συσκευασμένα που διατηρούνται εκτός ψυγείου (φρυγανιές, μπισκότα, κρουασάν, κονσέρβες κλπ)
2.Αποστειρωμένες γάζες (Βαμβάκι,,Φυσιολογικό ορό,,Ήπια αντισηπτικά,,Αντιεγκαυματικές αλοιφές, Αυτοκόλλητα ράμματα, Μάσκες & Γάντια μιας χρήσης, Παυσίπονα) 3. Χαρτικά (Μωρομάντηλα, Πάνες ,Μπαταρίες).

Όπως τονίζεται δεν χρειάζονται είδη ρουχισμού. Επίσης, υπάρχει ανάγκη για αίμα, μπορείτε να απευθύνεστε στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής. Τα είδη θα συγκεντρώνονται την Τετάρτη 25/7/2018, το πρωί 10:30 έως 15:00 και το απόγευμα 18:00 έως 20:30 στο Στέκι Πολιτισμού & Αλληλεγγύης στην οδό Σεφέρη 4 (παραπλεύρως της Μιλτιάδου στο στενό που βγάζει στον πεζόδρομο της Βενιζέλου – Τηλέφωνο: 2531 553 004)

Ανακοίνωση και συνδρομή από τη ΝΟΔΕ Ροδόπης

Η ΝΟΔΕ Ροδόπης, με ανακοίνωσή της, εκφράζει την οδύνη της για την ανείπωτη τραγωδία που εκτυλίσσεται στην Αττική εξαιτίας των καταστροφικών πυρκαγιών. «Είναι ασύλληπτες οι εικόνες που έρχονται στο φως, ανύποπτων και αθώων πολιτών, δυστυχώς ανάμεσά τους και παιδικών ψυχών, να χάνονται τόσο άδικα και με τόσο τραγικό τρόπο. Σήμερα όμως, δεν είναι η ώρα απόδοσης των ευθυνών αλλά αλληλεγγύης και ενότητας.» τονίζεται στην ανακοίνωση και σημειώνεται ότι: » Τα μέλη της ΝΟΔΕ Ροδόπης θα συμμετέχουν στην προσπάθεια ανακούφισης των δοκιμαζόμενων συνανθρώπων μας, με όλες τους τις δυνάμεις και με κάθε τρόπο.»
Τέλος, όπως σημειώνεται, «συμμετέχοντας στο τριήμερο πένθος αναβάλλουμε τις προγραμματισμένες συναντήσεις και δράσεις μας.»

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα