Κομοτηνή: ΕΡΤ ΕΙδήσεις 19-10-2018

08:44 19/10/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Χρυσός
Αν. Στρατιάδης: «ΟΧΙ στο Χρυσό, θέλουμε αειφορική ανάπτυξη», αυτό τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ το μέλος της Διανομαρχιακής Επιτροπής κατά του Χρυσού, Ανέστης Στρατιάδης
Εκδόθηκε πρόσφατα η απόφαση του Συντονιστή Αποκεντρωμένης διοίκησης με την οποία απορρίφθηκε αίτηση της Μεταλλευτικής Θράκης για την ανόρυξη 16 γεωτρήσεων μεταλλευμάτων στην περιοχή των Σαππών.
Για το θέμα μίλησε στο περιφερειακό πρόγραμμα της ΕΡΤ ΑΜ-Θ το μέλος της Διανομαρχιακής Επιτροπής κατά του

Χρυσού Ροδόπης Έβρου, Ανέστης Στρατιάδης.
«Με την απόφαση αυτή επικαιροποιείται η απόφαση για οριστικό κλείσμο του δρόμου των εξορύξεων χρυσού, από τους πολίτες αλλά και από τους δημόσιους φορείς. Είναι παρήγορο το γεγονός πως η Τοπική Αυτοδιοίκηση όλα αυτά τα χρόνια συντάσσεται με το μέρος των πολιτών που έχουν εκφράσει εδώ ένα μεγάλο πολιτικό ΟΧΙ στις εξορύξεις του χρυσού, αντιτάσσοντας την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα και την αξιοποίηση της Γεωθερμίας», τόνισε καταλήγοντας ο κ. Στρατιάδης.

Κόμματα
Κοινοβουλευτική ερώτηση για τα δυσπρόσιτα σχολεία της Ροδόπης και ειδικά για το Διαπολιτισμικό Σαππών, το οποίο ανέστειλε από χθες την Λειτουργία του , από τον Βουλευτή της ΔΗΣΥ Ιλχάν Αχμέτ
Ο Βουλευτής Ροδόπης, Ιλχάν Αχμέτ, έχοντας παρακολουθήσει εξ αρχής το θέμα των δυσπρόσιτων σχολείων της Ροδόπης με κατάθεση ερωτήσεων και επερωτήσεων το προηγούμενο χρονικό διάστημα, κατέθεσε χθες εκ νέου κοινοβουλευτική ερώτηση με αριθμό πρωτοκόλλου για το ίδιο θέμα. ΄
Ήδη, οι ανακολουθίες του υπουργού Παιδείας φέρνουν σε πολύ δύσκολη θέση το Διαπολιτισμικό Γυμνάσιο-Λύκειο Σαπών, το οποίο από χθες ανέστειλε την λειτουργία του γι αυτό τον λόγο.
Στην ερώτηση, γίνεται επίκληση των πρακτικών της Βουλής από την συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης τον Ιούνιο του 2017, όπου ο κ. Γαβρόγλου είχε δεσμευτεί ότι τα σχολεία της Θράκης δεν θα θιγούν από το καθεστώς των επανα-μοριοδοτήσεων και δεν θα εκπέσουν από την κατηγορία των «δυσπρόσιτων», γεγονός που μπορεί να επιφέρει δυσμενείς συνέπειες στην συνέχιση της ομαλής τους λειτουργίας.

Κοινοβουλευτική Ερώτηση για την Προσχολική Αγωγή του ΚΚΕ, κατέθεσαν οι Βουλευτές του ΚΚΕ

Κοινοβουλευτική ερώτηση κατέθεσαν οι Βουλευτές του ΚΚΕ, προς τους Υπουργούς Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και Εσωτερικών, με θέμα την υποχρεωτικότητα της Προσχολικής Αγωγής στα δύο έτη και τον τρόπο που αντιμετωπίζει η Κυβέρνηση την έλλειψη των υποδομών στους περισσότερους δήμους.

Κυβέρνηση-Δάση
Επιπλέον 240.000 ευρώ στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης για τα κατά τόπους Δασαρχεία
Ο Υπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Σταθάκης υπέγραψε απόφαση με την οποία κατανέμονται επιπλέον 240.000 ευρώ στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης για τα κατά τόπους Δασαρχεία ,μεταξύ αυτών τα Δασαρχεία Ξάνθης και Σταυρούπολης για καυσόξυλα μέσω των χωρικών .
Σύμφωνα με την κατανομή, από τα 240.000, το 1/5 αντιστοιχεί στην Ξάνθη και, ειδικότερα, 45.000 ευρώ επιπλέον στα Δασαρχεία Ξάνθης και Σταυρούπολης.
Η επιμέρους κατανομή σε κάθε περιοχή είναι ανάλογη των αιτημάτων που υπέβαλαν συμπληρωματικά τα Δασαρχεία.

Υγεία-Ιατροί
ΔΗ.ΠΑ.Κ: Όχι στη μείωση των απαιτήσεων μας, ασυμβίβαστες διεκδικήσεις για τους γιατρούς δημοσίου και ιδιωτικού τομέα
Για πρώτη φορά η ΔΗ.ΠΑ.Κ. –Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση- κατέρχεται στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Ξάνθης, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 21 Οκτωβρίου.
Στην ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα, με τις θέσεις και την ατζέντα διεκδίκησης της ΔΗ.ΠΑ.Κ, για τους γιατρούς του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα, διεκδικούν:
◦Αποκλειστικά δημόσιο σύστημα υγείας.
◦Μαζικές προσλήψεις μόνιμων γιατρών,
◦Επιστροφή των μισθών στο ύψος πριν τις περικοπές ως βάση για περαιτέρω αυξήσεις.
Άμεση επιστροφή του συνόλου των αναδρομικών σε όλους τους γιατρούς.

ΔΠΘ
Ολοκληρώνεται τη Δευτέρα Διεθνές Συνέδριο στο ΔΠΘ :Όψεις των βαλκανικών πόλεων από το 1990 μέχρι σήμερα
To Τμήμα Ιστορίας και Εθνολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης σε συνεργασία με το Εργαστήριο Λαογραφίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας διοργανώνουν το Διεθνές Συνέδριο: «Όψεις των Βαλκανικών πόλεων από το 1990 μέχρι σήμερα: το οποίο πραγματοποιείται στην Κομοτηνή, από σήμερα έως τις 21 Οκτωβρίου.

Πολιτισμός-Αρχαιολογία

3ο Διεθνές Συμπόσιο «Η Θράκη στη Ρωμαϊκή περίοδο και την Ύστερη Αρχαιότητα»
Ολοκληρώνεται την προσεχή Κυριακή το 3ο Διεθνές Συμπόσιο με θέμα, « Η Θράκη στη Ρωμαϊκή περίοδο και την Ύστερη Αρχαιότητα, οι εργασίες του οποίου λαμβάνουν χώρα στο κτίριο του Ιδρύματος Παπανικολάου.
Το συμπόσιο διοργανώνουν από κοινού,
Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και οι Εφορείες Αρχαιοτήτων της Θράκης, σε συνεργασία με το Εθνικό Αρχαιολογικό Ινστιτούτο και το Μουσείο της Βουλγαρικής Ακαδημίας Επιστημών και το Πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης.
Το θέμα του φετινού Συμποσίου εστιάζει στους χερσαίους, ποτάμιους και θαλασσινούς δρόμους ως μέσο επικοινωνίας και κινητικότητας αγαθών, προϊόντων, ανθρώπων και ιδεών.
Λαμβάνουν μέρος επιστήμονες από την Ελλάδα, τη Βουλγαρία, την Τουρκία, τη Ρουμανία, τη Σερβία, την Αυστρία, τη Γερμανία, την Ελβετία και τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Την 21η Οκτωβρίου θα γίνει επίσκεψη στους αρχαιολογικούς χώρους Μαξιμιανούπολης και Μαρώνειας.

Μουσεία

Στης …Θράκης το δακτυλίδι…πέτρα …το μοναδικό και παγκοσμίου εμβέλειας Μουσείο Κωνσταντίνου Καραθεοδωρή
Στην Κομοτηνή λειτουργεί εδώ και δέκα χρόνια το Μοναδικό Παγκοσμίου βεληνεκούς εμβέλειας Μουσείο, αφιερωμένο στην φωτεινή οικουμενική διάνοια του Έλληνα Μαθηματικού Κωνσταντίνου Καραθεοδωρή!
Το όραμα της ίδρυσης και της λειτουργίας του συγκεκριμένου Μουσείου, αποτέλεσε και αποτελεί στόχο ζωής του Αθανασίου Λιπορδέζη, Μαθηματικού από την Κομοτηνή.
Πλέον το Μουσείο Καραθεοδωρή στην Κομοτηνή, διαθέτει όλα τα χειρόγραφα του Κωνσταντίνου Καραθεοδωρή, τις επιστολές προς των Αϊνστάϊν-για τον δρόμο προς την θεωρία της σχετικότητας-όλο το συγγραφικό του έργο, πολλές φωτογραφίες και προσωπικά αντικείμενα του μεγάλου Μαθηματικού! Επίσης διαθέτει και θεωρίες σχετικές με τα Μαθηματικά, οι οποίες δεν έχουν μελετηθεί ακόμα.

Το αδιαχώρητο από νέους και σχολεία
Τα τελευταία χρόνια στο Μουσείο Καραθεοδωρή στην Κομοτηνή, επικρατεί το αδιαχώρητο από σχολεία από όλη την Ελλάδα, που έρχονται να γνωρίσουν από κοντά.
Πρόσφατα κυκλοφόρησαν δύο υπερ πολυτελέστατοι τόμοι από τον Σάκη Λιπορδέζη και τις εκδόσεις Αρχίτας με τον πρώτο να αναφέρεται, «Στο άστρο των Καραθεοδωρή». Ο δεύτερος τόμος έχει ως τίτλο την ιστορία του Μουσείου Καραθεοδωρή.

Τουρισμός
Trek Hackathon Pre-event στην Ξάνθη
Σήμερα και αύριο, στον 1ο όροφο Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ξάνθης, θα διοργανωθεί μια δράση που αφορά σε θέματα εναλλακτικού τουρισμού.
Πρόκειται για την πρώτη δράση αυτού του είδους στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης που ασχολείται με τον εναλλακτικό τουρισμό και την καινοτομία.
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μετατρέψουν τις καινοτόμες ιδέες τους σε λογισμικά που θα βελτιώσουν τον κλάδο του τουρισμού. Το pre-event αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για δικτύωση και απόκτηση γνώσεων μέσω διαδραστικών εργαστηρίων.

ΕΛΑΣ
Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της «Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας» σήμερα και αύριο
Η 20η Οκτωβρίου, έχει καθιερωθεί ως η «Ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας», από την Πολιτεία ως ένδειξη τιμής και αναγνώρισης του έργου και της προσφοράς του Σώματος προς της χώρα και την κοινωνία. Παράλληλα την ίδια ημέρα τιμάται και ο προστάτης του Σώματος Μεγαλομάρτυρας Άγιος Αρτέμιος.

Σήμερα στις 18:00, στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Αρτεμίου, που βρίσκεται στον αύλειο χώρο του Αστυνομικού Μεγάρου Κομοτηνής, θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετά αρτοκλασίας.

Ανήμερα της 20ης Οκτωβρίου και ώρα 09:00, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Κομοτηνή, θα τελεστεί Δοξολογία για τον εορτασμό του Αγίου Αρτεμίου.

Ανάλογες εορταστικές εκδηλώσεις για την «Ημέρα της Ελληνικής Αστυνομίας», θα γίνουν και στις έδρες των υπόλοιπων Διευθύνσεων Αστυνομίας της Περιφέρειας.

Επίσης στο πλαίσιο του εορτασμού, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διενεργείται από την περασμένη Τετάρτη πανελλαδική εθελοντική αιμοδοσία του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Αυτοδιοίκηση-Νεολαία
Πορεία για την Ελευθερία αύριο και στην Κομοτηνή, με εκκίνηση από το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης
Ο Δήμος Κομοτηνής και το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Κομοτηνής, θα συμμετέχουν αύριο στο 5ο Διεθνές-Πορεία για την Ελευθερία- Walk For Freedom, που θα διοργανωθεί για πρώτη φορά στην πόλη της Κομοτηνής, με σκοπό να ενημερωθεί η τοπική κοινωνία για το φαινόμενο της σύγχρονης δουλείας.
Βασικός παγκόσμιος διοργανωτής της δράσης είναι η διεθνή οργάνωση A21, που δραστηριοποιείται ενάντια στην εμπορία ανθρώπων (human trafficking) από το 2008 , και στόχος της είναι να ρίξει φως σε μια εγκληματική βιομηχανία που κρατάει παγιδευμένους στη σύγχρονη δουλεία 27 εκατομμύρια άντρες, γυναίκες και παιδιά σε όλο τον κόσμο.
Επίσης, προωθείται η Γραμμή Πληροφόρησης για την Εμπορία Ανθρώπων το 1109.
Για την Κομοτηνή η εκκίνηση για την πορεία θα γίνει από το γραφεία του κέντρου Πληροφόρησης στις 5:30 μ.μ.

Εκπαίδευση
“Ημέρα Σταδιοδρομίας” στα σχολεία ΑΞΙΟΝ
Ο Νίκος Πουλάκος εκ των ιδρυτών της ORIENTUM θα είναι σήμερα στο ΑΞΙΟΝ σε ένα σεμινάριο “Ημέρα Σταδιοδρομίας”, προοπτικών, πανεπιστημιακών σχολών κλπ 2-3 ( 11-1 ) ωρών προς όλους τους μαθητές και τους γονείς τους.
Το σεμινάριο μπορούν να το παρακολουθήσουν και ενδιαφερόμενοι εκτός ΑΞΙΟΝ με ένα τηλ/μα : 25410 81520.

KΟινωνία των πολιτών
Σκυλάκι απεγκλωβίστηκε από χοντρό σωλήνα που σφήνωσε το κεφάλι του
Ένα πρωτόγνωρο περιστατικό κλήθηκε να αντιμετωπίσει ο κτηνίατρος του δημοτικού Κυνοκομείου Κομοτηνής, Θάνος Καραγιώργης. Ο κ Καραγιώργης ενημερώθηκε από φιλόζωο από το νέο Σιδηροχώρι, πως ένα αδέσποτο σκυλάκι από την περιοχή έβαλε το κεφάλι του μέσα σε έναν χοντρό σωλήνα και ήταν αδύνατο να απεγκλωβιστεί.
Με ειδικό εργαλείο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κι αφού υπνωτίστηκε το σκυλάκι, αποκόπηκε ο σωλήνας από το κεφάλι του ζώου.
Το σκυλάκι είναι καλά στην υγεία του και ο κ Καραγιώργης απευθύνει έκκληση σε όποιον ενδιαφέρεται να το υιοθετήσει

Σύλλογοι
Εκδήλωση Δύναμη Ψυχής
Ο Σύλλογος «Δύναμη Ψυχής», με την υποστήριξη του 423 Τμήματος Νηρηίδων των Θυγατέρων Πηνελόπης διοργανώνουν σήμερα στις 6 το απόγευμα Ενημερωτική Δράση με τίτλο «Η Ζωή μας, στο Ροζ..», στον υπαίθριο χώρο του Εμπορικού Κέντρου Kosmopolis.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των ενημερωτικών δράσεων των Συλλόγων για τον μήνα Οκτώβριο, μήνας πρόληψης και ενημέρωσης κατά του καρκίνου του μαστού. Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση και η έγκυρη ενημέρωση των γυναικών σχετικά με την πρόληψητου καρκίνου του μαστού.
Στο πλαίσιο της δράσης θα φωτιστεί το κτιρίου του Εμπορικού Κέντρου και θα διανεμηθούν ενημερωτικά έντυπα.

Πολιτισμός

Το «Τυχερό»του Κώστα Καβανόζη στη Δημοτική Πινακοθήκη Ξάνθης
Τον Κώστα Καβανόζη και το βιβλίο του «Τυχερό» παρουσιάζουν σήμερα το απόγευμα (19.00) στη Δημοτική Πινακοθήκη Ξάνθης το βιβλιοπωλείο «Δύο» και οι εκδόσεις Πατάκη.
Με τον συγγραφέα θα συνομιλήσει ο δημοσιογράφος της Ε.Ρ.Τ. Σαμή Καραμπουγιούκογλου.

Είκοσι χρόνια Ιδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης
Αύριο στις 20:00, στο Αμφιθέατρο Στέγης και Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης, ο Σύλλογος Φίλων του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης είκοσι χρόνων λειτουργίας του Ιδρύματος, πραγματοποιεί μια μουσική εκδήλωση τιμώντας την πολυεπίπεδη προσφορά της Σούλας Τσιγκουνάκη στα καλλιτεχνικά δρώμενα της Ξάνθης.

H εκδήλωση έχει τον τίτλο «Amigos Para Siempre» (φίλοι για πάντα) και πρόκειται για ένα μουσικό αφιέρωμα στο Ισπανόφωνο ποιοτικό – κλασικό τραγούδι.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της Τράπεζας της Αγάπης, της Ιεράς Μητροπόλεως Ξάνθης και Περιθεωρίου.

Η παράσταση Improv από τους ΔΜΝΚΝ στο Νόστος
Οι ΔεΜαΝαιΚαιΝαι μετά από 5 παραστάσεις στην Ξάνθη την περσινή χρονιά, και γεμάτοι από τα καλοκαιρινά τους ταξίδια στα διεθνή φεστιβάλ αυτοσχεδιασμού Αθήνας και Σόφιας επιστρέφουν σε μια παράσταση κωμικού αυτοσχεδιασμού σήμερα το βράδυ στις 21:30 στο Νόστος.
Μια παράσταση χωρίς σενάριο και κείμενα όπου όλα δημιουργούνται κάθε φορά από το μηδέν με τις προτάσεις του κοινού.

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΝΑΙΡΕΣΕΙΣ 2018 ΘΡΑΚΗ| 19 – 20 ΟΚΤΩΒΡΗ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ στο ανοιχτό αναγνωστήριο| ΚΟΜΟΤΗΝΗ στην Παλιά Νομική από σήμερα εως τις 20 Οκτωβρίου

Τελευταία στάση για τις Αναιρέσεις 2018 που συνεχίζουν το ταξίδι τους σε όλη την Ελλάδα η Θράκη, η οποία φιλοξενεί για πρώτη χρονιά το Φεστιβάλ.

Τα φεστιβάλ στις πόλεις της Θράκης, πιάνουν το νήμα για πρώτη χρονιά και επιδιώκουν να συμβάλουν στη συγκρότηση ενός πολιτικού και πολιτιστικού προτύπου, σε μια περιοχή με πολυπολιτισμικό χαρακτήρα, αναδεικνύοντας την σημασία του φετινού συνθήματος για ειρήνη, φιλία και ελευθερία των λαών.

Στόχος είναι το Φεστιβάλ Αναιρέσεις να αποτελέσει ένα συλλογικό πολιτιστικό αντιπρόταγμα στην κυρίαρχη κουλτούρα, Αναλυτικότερα τα προγράμματα των φεστιβάλ στη Θράκη:
Σήμερα στην Αλεξανδρούπολη στις 19:30 και αύριο στην Κομοτηνή στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί πολιτική εκδήλωση/συζήτηση με θέμα «10 χρόνια κρίση, να περάσουμε στην αντεπίθεση» με ομιλητές τους Νίκο Σακαλή, μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της νεολαίας Κομμουνιστική Απελευθέρωση και τον Γιώργο Κρεασίδη μέλος της Πολιτικής Επιτροπής του ΝΑΡ για την Αλεξανδρούπολη, ενώ στην Κομοτηνή θα συμμετέχουν ο Μουσταφά Τσολάκ, δημοσιογράφος και ο Παναγιώτης Ξοπλίδης, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής του ΝΑΡ. Και στις δύο πόλεις θα προβληθεί νωρίτερα ντοκιμαντέρ για την ΕΑΜικη αντίσταση «Οι Παρτιζάνοι των Αθηνών» σε σκηνοθεσία Ξενοφώντα Βαρδαρού & Γιάννη Ξύδα, στις 18:00 στην Αλεξανδρούπολη και στις 17:30 στην Κομοτηνή .

Το πολιτιστικό πρόγραμμα στην Κομοτηνή θα ξεκινήσει στις 21:00 με τη ΣΙ ΜΠΑΝΤΑ, μια τοπική μπάντα φοιτητών και θα συνεχίσει με τους Ψύλλους στ’ Αχυρα και την Βουκολική Διαταραχή.

Αστυνομικό Δελτίο
Σύλληψη 31χρονης ημεδαπής διωκόμενης με Ένταλμα Σύλληψης
Συνελήφθη στην Ξάνθη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, 31χρονη ημεδαπή, η οποία διώκεται με Ένταλμα Σύλληψης, από τις Ελληνικές Δικαστικές Αρχές, για ληστεία.
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Αθλητική Ενημέρωση
Πρωτάθλημα Βορ.Ελλάδος OKINAWA TE TAI
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Κομοτηνής το Πρωτάθλημα Βορ.Ελλάδος OKINAWA TE TAI με διοργανωτή τον Αθλητικό Σύλλογο ΓΙΝ ΓΙΑΝΓΚ Κομοτηνής.
Πήρανε μέρος στο πρωτάθλημα 250 αθλητές από 7 συλλόγους της βορείου Ελλάδος.

www.ert.gr

Keywords
κομοτηνη, ΕΡΤ, ειδήσεις, ιλχάν αχμέτ, σχολεια, βουλη, ΚΚΕ, ξανθη, εκλογες, δπθ, ελλαδα, δραση, προσφορες, freedom, φως, ροζ, kosmopolis, βιβλιοπωλείο, ιδρυμα, amigos, τραπεζες, αθηνα, φεστιβαλ, αλεξανδρουπολη, ναρ, αχυρα, ert, κινηση στους δρομους, υπουργειο εσωτερικων, σταση εργασιας, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, κλειστα σχολεια, αλλαγη ωρας, θεματα πανελληνιων, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, αξιον εστι, τραπεζα της ανατολης, κυβερνηση εθνικης ενοτητας, νεα κυβερνηση, συλληψεις, Καλή Χρονιά, μειωση μισθων, madwalk, εκλογες 2012, η ημέρα της γης, κοινωνικος τουρισμος, αλλαγη ωρας 2013, αστυνομικο τμημα, κοινωνια, αυτοδιοικηση, βουλευτες, kosmopolis, το θεμα, αδεσποτο, αιτηση, αιμοδοσια, βουλγαρια, γερμανια, δουλεια, δπθ, θεμα, θρακη, μουσικη, ντοκιμαντερ, πλαισιο, προγραμμα, ρουμανια, υγεια, υπουργειο πολιτισμου, υψος, φιλια, φωτογραφιες, φως, ωρα, αγωγη, αδιαχωρητο, αυστρια, ατζεντα, αφιερωμενο, αχμετ, αχυρα, βιβλιο, βραδυ, βρισκεται, γεγονος, γινει, γινεται, γονεις, γραφεια, δευτερα, διαστημα, δυναμη, δημος, δημοσιο, διοικηση, δρωμενα, δοθηκε, εθελοντικη αιμοδοσια, ευκαιρια, ευρω, ειρηνη, εκκινηση, ελβετια, ελευθερια, ελλειψη, ενημερωση, εντυπα, επιτυχια, ερχονται, εσωτερικων, ετη, ζωη, ζωης, ιδεες, ιδια, ιδιο, εικοσι, ηνωμενες πολιτειες, θεωρια της σχετικοτητας, θεωριες, θεωρια, ιδρυμα, ιλχάν αχμέτ, καυσοξυλα, εκδοσεις, κυβερνηση, κινηση, κτιριο, λειτουργια, λυκειο, λογο, μαθηματικα, μηδεν, μειωση, ναρ, νικο, νημα, νομικη, νοστος, οραμα, παιδια, περιφερειακο, ροζ, πολιτεια, προγραμματα, προσληψεις, προστατης, σερβια, σεναριο, συζητηση, σκηνοθεσια, ταξιδια, τμημα, τουρκια, τοπικη αυτοδιοικηση, φεστιβαλ, φορα, αντρες, αδυνατο, δοξολογια, εθνικο, freedom, χωρα, υπουργειο, κειμενα, κλειστο, κωνσταντινου, κυριακη, σωληνας, ταξιδι, θανος, θεματα, θεσεις, υγειας
Τυχαία Θέματα