Κομοτηνή: Έχουν χάσει τον ύπνο τους

18:32 21/2/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

«Ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις τα όνειρά σου να βγουν αληθινά είναι να ξυπνήσεις» έλεγε ο Paul Valery, ωστόσο, πολλοί έχουν χάσει τον ύπνο τους. Το στρες και το άγχος μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στον ύπνο ή να κάνει τα υπάρχοντα προβλήματα χειρότερα και έχοντας κάποιος, ήδη, μια αγχώδη διαταραχή να επιδεινωθεί κατά πολύ το πρόβλημα. Έτσι, δεν είναι λίγοι εκείνοι που φτάνουν στο σημείο να αναζητούν το κατάλληλο στρώμα για να κοιμηθούν θέλοντας να μείνουν μακριά από προβλήματα σωματικής, ψυχικής και συναισθηματικής λειτουργίας.

Σύμφωνα με την κα Ιωάννα Αρσλανιάν, υπεύθυνη στο κατάστημα της Media Strom στην Κομοτηνή, η ποιότητα στις επιλογές των καταναλωτών, αν πρόκειται για θέματα ύπνου και υγείας, υπερισχύει. «Ένα μεγάλο ποσοστό των πελατών θέλει να είναι ελληνικό το προϊόν του γιατί είναι καλύτερο ποιοτικά» δηλώνει σημειώνοντας πως όσο πιο πολύ ανεβαίνει η ποιότητα, τόσο αυξάνει και ο δείκτης ορθοπεδικότητας κι ανατομικότητας ενός στρώματος. Σκληρό ή ανατομικό, αγκαλιαστό ή ορθοπεδικό, αναλόγως με τις ιδιαιτερότητες και το γούστο του καθενός, οι τιμές πώλησης ξεκινούν από 280 ευρώ και φτάνουν στα 1850 ευρώ.

Κοιμάσαι καλά, ζεις καλύτερα

Η αγάπη για τον ύπνο δεν κρύβεται, ωστόσο, λόγοι υγείας είναι εκείνοι που οδηγούν τους περισσότερους να αναζητούν το κατάλληλο στρώμα και να μην αρκούνται σε πρόχειρες επιλογές. «Έρχονται γιατί έχουν πρόβλημα είτε με την σπονδυλική τους στήλη, είτε με τον αυχένα αναζητώντας τρόπο να ανακουφιστούν κατά τη διάρκεια του ύπνου. Σίγουρα ένας καλός ύπνος σε ένα καλό στρώμα, είναι σημαντικό για όλους.» δηλώνει η κα Αρσλανιάν με τις μελέτες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας να την επιβεβαιώνουν, καθώς οι κίνδυνοι του ανεπαρκούς ύπνου εκτείνονται πολύ πέρα από την κούραση και η ίδια σπεύδει να προσθέσει: «Κοιμάσαι καλά, ζεις καλύτερα».
Φώτο: Ιωάννα Αρσλανιάν Φωτογράφος:Μαρία Νικολάου

Keywords
Αναζητήσεις
αρσλανιαν ιωαννα
Τυχαία Θέματα