Κομοτηνή: Διανομή προϊόντων στους ωφελούμενους του Προγράμματος ΤΕΒΑ

12:32 18/9/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Η διανομή προϊόντων στους ωφελούμενους του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD) θα πραγματοποιηθεί από την Τρίτη 22/09/2020 έως και την Πέμπτη 24/09/2020 σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Κομοτηνής. Οι δικαιούχοι θα παραλαμβάνουν: Ζυμαρικά, Πατάτες, Κρεμμύδια, Κοτόπουλο, Φέτα, Γραβιέρα, Οδοντόβουρτσα, Οδοντόκρεμα και Καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης.

Το σημείο διανομής είναι: το Πολυλειτουργικό Κέντρο (Γρ. Μαρασλή

1) Για τα άτομα του ανήκουν σε ευπαθή ομάδα ή είναι ηλικιωμένοι τα προϊόντα θα διανεμηθούν κατ’ οίκoν. Οι ωφελούμενοι του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών, Δήμου Ιάσμου και Δήμου Αρριανών θα ενημερωθούν με αντίστοιχο Δελτίο Τύπου του Δήμου τους. Οι δικαιούχοι κατά την προσέλευση είναι αναγκαίο να προσκομίζουν:
α) Δελτίο Ταυτότητας και
β) Αίτηση Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος (ΚΕΑ)
ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο άτομο που θα φέρει Υπεύθυνη Δήλωση του Νόμου 1599/86.

«Για την προστασία της υγείας και την ασφάλεια όλων, είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας, η τήρηση αποστάσεων και η υγιεινή των χεριών.» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Θεμάτων & Αλληλεγγύης, κος Ιωάννης Μουρτίδης.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα