Κομοτηνή: Kom On Party με φώτα και ήχους

08:19 25/1/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Στην τελική ευθεία η διοργάνωση του φετινού «Kom On Party 2019» με τους υπευθύνους της ΔΚΕΠΠΑΚ, των Trellacademy και του Συλλόγου Εβριτών Ροδόπης να σχεδιάζουν την διαδρομή των καρναβαλιστών και να ρυθμίζουν ήδη τις λεπτομέρειες του αποκριάτικου εγχειρήματος.

O κος Χρήστος Χατζηπέμου

«Θα αποτελείται από δύο μέρη, στο πρώτο μέρος ο Σύλλογος Εβριτών θα διοργανώσει την παραδοσιακή αποκριά με σατυρικό, αριστοφανικό και διονυσιακό χαρακτήρα και τη δεύτερη μέρα θα πραγματοποιηθεί

η μεγάλη παρέλαση» δήλωσε στην ΕΡΤ Κομοτηνής ο κος Χρήστος Χατζηπέμου σημειώνοντας πως φέτος ειδικά θα καταβληθεί η προσπάθεια να δοθεί η εικόνα του party σε όλη τη διαδρομή της παρέλασης. «Ένα party όπου η χρησιμοποίηση φώτων θα έχει συγκεκριμένο ρόλο. Τα φώτα δίνουν άλλη διάσταση στην νύχτα και την κάνουν πάντοτε να ξεχωρίζει. Party νυχτερινό χωρίς φώτα μπορεί κανείς μας να φανταστεί; Όχι» σημειώνει κι εξηγεί ότι εκεί θα δοθεί έμφαση φέτος. «Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι ξεχωριστό από άλλες χρονιές, μακάρι να το πετύχουμε» εύχεται μην κρύβοντας την ανυπομονησία του.

Όσον αφορά στη διαδρομή που θα ακολουθήσουν φέτος οι καρναβαλιστές, ο κος Χατζηπέμου σημειώνει πως δεν θα αλλάξει κάτι, ίσως η έναρξη της παρέλασης να πραγματοποιείται μπροστά από το κτίριο του Εργατικού Κέντρου. «Φέτος θα φροντίσουμε από νωρίς να μην υπάρχουν σταθμευμένα αυτοκίνητα που θα εμποδίζουν την προσέλευση του κόσμου γιατί πέρσι είχαμε τέτοιες δυσκολίες» δηλώνει. Στοίχημα, όπως λέει, για τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες, την καρναβαλική πομπή να συνοδεύει ένας διαρκής ήχος, ώστε να δίνεται στους συμμετέχοντες η αίσθηση ενός μεγάλου, ανοικτού party στους δρόμους της πόλης.

Το Kom On Party 2019 δεν έχει καμία σχέση με το καρναβάλι στην Ξάνθη, καθώς όπως υποστηρίζει ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εβριτών η διασκέδαση στην Ξάνθη μπορεί να είναι πιο «στημένη» και αυτό είναι το ξεχωριστό σε σχέση μ’ αυτό που προετοιμάζει η Κομοτηνή και φέτος. «Εμείς θέλουμε τη συμμετοχή από όλο τον κόσμο, ώστε να έχει ένα χαρακτήρα party, να συμμετέχει όποιος θέλει και όπως θέλει ή όπως μπορεί. Θέλουμε ο κόσμος να βγει έξω και να διασκεδάσει. Εμείς θέλουμε τη συμμετοχή του κόσμου σε ένα party ενεργό» καταλήγει καλώντας όλους και όλες να πάρουν μέρος.

Info
Οι σύλλογοι της Ροδόπης μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή για την συμμετοχή στην εκδήλωση της Τσικνοπέμπτης, 28 Φεβρουαρίου και στην Αποκριάτικη Παρέλαση , το Σάββατο 2 Μαρτίου μέχρι και την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου στα γραφεία της ΔΚΕΠΠΑΚ.
Φώτο: Ο κος Χρήστος Χατζηπέμου ρεπορτάζ-κείμενο-φωτογραφία: Μαρία Νικολάου

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα