Νέος αντιπεριφερειάρχης από το Δοκό της Ροδόπης

20:08 3/10/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

«Δεν θέλω να δώσω υποσχέσεις, δεν μ’ αρέσει να δίνω, εγώ προτιμώ να μιλήσω με το έργο» δηλώνει ο Μουλταζά Ταρκάν Μουλταζά, ο νέος θεματικός αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, Διοίκησης και Διαφάνειας της Περιφέρειας Αν.Μ.Θράκης. Κατάγεται από το Δοκό της Ροδόπης, είναι εκλεγμένος από το 2014 στο Π/Σ και πρόσφατα, έχοντας αναλάβει καθήκοντα αντιπεριφερειάρχη, ενημερώνεται για το ρόλο, τα καθήκοντά του θέτοντας παράλληλα τις προτεραιότητές του.

Εκτός από τους συνήθεις λόγους που κάποιος αιρετός εργάζεται για την προκοπή του τόπου του ο ίδιος έχει τρεις ακόμη

επιπλέον «λόγους», τους γιους του. Μάλιστα ο τρίτος γεννημένος πρόσφατα. Του δίνουν, όπως λέει, πίστη και δύναμη να συνεχίζει τον καθημερινό του αγώνα. «Εργάστηκα στην Ένωση Καπνοπαραγωγών και παλιότερα στην ΕΑΣ. Τώρα είμαι υπεύθυνος ενός καταστήματος με Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές. » δηλώνει για τον εαυτό, σεμνά, λιγομίλητα και μια καθαρότητα εντυπωσιακή στο λόγο του. Το 2014 υπέβαλε για πρώτη φορά υποψηφιότητα και θα είναι παρόν όπως λέει και στις εκλογές του 2019. «Η δύναμη που είχα και έχω μέσα μου για την αντιμετώπιση των αναγκών που υπάρχουν στην περιοχή μας με οδήγησε στην ενασχόληση με τα κοινά. Είδα ότι μπορώ να βοηθήσω τον τόπο και τους συντοπίτες μου» δηλώνει.

Σύμφωνα με τον κ. Μουλταζά αυτή η επίδειξη αλληλεγγύης και βοήθειας των ανθρώπων του τόπου του είναι που θέτει ως στόχο. «Οι ανάγκες πολλές» λέει και τις ιεραρχεί: Τα προβλήματα αγροτών, το κακό οδικό δίκτυο, οι ανάγκες για εργασία. Αυτά αναφέρουν άλλωστε και οι συγχωριανοί του. «Όλοι θέλουν να τους βοηθήσουμε κυρίως σε ζητήματα δουλειάς. Η νεολαία φεύγει στο εξωτερικό κι εκείνοι θέλουν θέσεις εργασίας για να μείνουν τα παιδιά τους εδώ.» Από τα αιτήματα τους δεν λείπουν και απλά ζητήματα καθημερινότητας. Όλα άλλωστε έχουν τη σημασία τους για τους κατοίκους της περιοχής και όλα, όπως υπόσχεται, θα έχουν θέση στην ατζέντα του.
Φώτο:Μουλταζά Τερκάν Μουλταζά ρεπορτάζ-κείμενο-φωτογραφία:Μαρία Νικολάου

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα