Κώδωνες και στο Μαλεβίζι

19:31 12/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ξεκίνησε η τοποθέτηση των ειδικών κάδων ανακύκλωσης γυάλινων μπουκαλιών, των μπλε κωδώνων στην περιοχή του Γαζίου. Οι πρώτοι επτά κάδοι τοποθετήθηκαν στην περιοχή της Αμμουδάρας, της Παντάνασσας και του Γαζίου, ενώ τις επόμενες ημέρες θα τοποθετηθούν και στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας στο Τσαλικάκι.

Στους Μπλε Κώδωνες γίνεται συγκέντρωση μόνο γυάλινων μπουκαλιών και ο δήμος Μαλεβιζίου, καλεί τους κατοίκους αλλά και τους επιχειρηματίες να αγκαλιάσουν και

τη νέα αυτή προσπάθεια και να χρησιμοποιούν τους ειδικούς κάδους για την απόρριψη γυάλινων μπουκαλιών.
Επίσης σημειώνει ότι στους στόχους της υπηρεσίας Καθαριότητας, είναι η επέκταση της διαδικασίας της γενικής ανακύκλωσης στο σύνολο της γεωγραφικής επικράτειας του Δήμου και με την παραλαβή νέων κάδων ανακύκλωσης, που αναμένεται να γίνει άμεσα.
Ο δήμαρχος, Κώστας Μαμουλάκης, ανέφερε: «Η ανακύκλωση, με τα γνωστά και πολύπλευρα οφέλη, επεκτείνεται στο Δήμο μας κι αυτό είναι ένα ιδιαίτερα ενθαρρυντικό γεγονός. Οι πολίτες ανταποκρίνονται στην προσπάθεια και είμαι βέβαιος ότι με τους νέους κάδους που παραλαμβάνουμε η ανταπόκριση αυτή θα είναι ακόμα πιο έντονη».

Keywords
Τυχαία Θέματα