Κλειστά και την Παρασκευή τα σχολεία και το ΤΕΙ Θεσσαλίας

12:50 12/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο σύμφωνα με τις αποφάσεις που έλαβαν οι κατά τόπους δήμοι όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο ν. Λάρισας, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν.

Εν τω μεταξύ όπως ανακοίνωσε ο δήμος Λαρισαίων, κανονικά θα λειτουργήσουν αύριο Παρασκευή 13 Ιανουαρίου, όλοι οι Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί του δήμου.
Στο δήμο Τυρνάβου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι βρεφονηπιακοί

και παιδικοί σταθμοί του δήμου θα παραμείνουν κλειστοί αύριο Παρασκευή, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Επίσης όλα τα παραρτήματα της Μουσικής Σχολής και της Φιλαρμονικής του Δήμου δεν θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 13/01/2017 και το Σάββατο 14/01/2017.
Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν ξανά τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου. Αν οι συνθήκες δεν καλυτερέψουν, θα γίνει νέα ενημέρωση.


Κλειστό και το ΤΕΙ Θεσσαλίας
Την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017, λόγω χαμηλών θερμοκρασιών, τα μαθήματα στα Τμήματα των Σχολών του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας (Λάρισα, Καρδίτσα, Τρίκαλα) δε θα πραγματοποιηθούν.
Επίσης την Παρασκευή 13 και Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017, δε θα πραγματοποιηθούν και τα μαθήματα των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας (Λάρισα, Καρδίτσα, Τρίκαλα).
Τα μαθήματα που δε θα πραγματοποιηθούν θα αναπληρωθούν μετά από συνεννόηση με τους Καθηγητές.

Ανοίγουν Δευτέρα τα σχολεία στη Λάρισα
Σύμφωνα με νεώτερη ανακοίνωση του δήμου Λαρισαίων, τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, όλα τα σχολεία του Δήμου Λαρισαίων, θα λειτουργήσουν κανονικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα