Κινητοποιήσεις των αγροτών με ειρηνικές μορφές διαμαρτυρίας

15:13 17/2/2013 - Πηγή: ΕΡΤ
Τη συνέχιση των κινητοποιήσεων με ειρηνικές μορφές διαμαρτυρίας, χωρίς αποκλεισμούς επαρχιακών και εθνικών οδικών αξόνων, αποφάσισε χθες το πανελλαδικό συντονιστικό όργανο των αγροτών. Τη Δευτέρα, στις 11 το πρωί, στη Βουλή, εκπρόσωποι των αγροτών θα έχουν συναντήσεις με εκπροσώπους των κομμάτων.

Σχετική είδηση:

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότεςΟι αγρότες της Θεσσαλίας πραγματοποίησαν στις 12 το μεσημέρι, συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον κόμβο της Νίκαιας, όπου το Σάββατο σημειώθηκαν συμπλοκές
με αστυνομικούς, όταν ομάδες αγροτών προσπάθησαν να καταλάβουν το οδόστρωμα και να πραγματοποιήσουν καθιστική διαμαρτυρία.

Και στην Πελοπόννησο οι αγρότες παραμένουν στα μπλόκα τους, κλιμακώνοντας τις κινητοποιήσεις τους. Εν τω μεταξύ, τριήμερο κινητοποιήσεων από τη Δευτέρα εξήγγειλαν και οι αγρότες της Κρήτης.
Για «αυταρχικό παροξυσμό» καταγγέλει την κυβέρνηση το ΚΚΕΓια άγρια επίθεση των ΜΑΤ κατά των αγροτών, κάνει λόγο το ΚΚΕ, καταγγέλλοντας την κυβέρνηση για «αυταρχικό παροξυσμό», ο οποίος «δεν προκαλεί την οργή μόνο της φτωχής και μεσαίας αγροτιάς αλλά όλων των εργαζομένων και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων που πρέπει να απαντήσουν δυναμώνοντας τον αγώνα τους και την λαϊκή συμμαχία κόντρα στην πολιτική κυβέρνησης - ΕΕ που τους εξοντώνει».
Keywords
Τυχαία Θέματα