Κέρκυρα: Σύσκεψη για το 2ο Διεθνές Συνέδριο Τουρισμού

13:05 3/10/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Σύσκεψη, υπό την προεδρεία του Αντιδημάρχου Τουρισμού Βασίλη Καββαδία και με την συμμέτοχη φορέων του νησιού, πραγματοποιήθηκε χθες στο Σαν Τζιάκομο, με στόχο την προετοιμασία του 2ου Διεθνούς Συνεδρίου Τουρισμού, που θα πραγματοποιηθεί στην Κέρκυρα 19 – 21 Οκτωβρίου.

Αποφασίστηκαν οι θεματικές ενότητες του Συνεδρίου, καθώς και οι ομιλητές.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι : του Ιονίου Πανεπιστημίου, Κώστα Οικονόμου, του Τεχνικού Επιμελητηρίου Νίκος Τρίανδος, του ΟΛΚΕ Άρης

Μπάλης, της Ένωσης Ξενοδόχων Μπάμπης Βούλγαρης, της Ένωσης Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Περικλής Κατσαρός, της ΟΕΒΕΚ Κώστας Κιτσάκης, της ΗΑΤΤΑ Βασίλης Κοντός της ΑΟΚΤΑ Τάσος Διαβάτης, της Επιστημονικής Εταιρείας Τουρισμού Νίκος Φοίβος Καλούδης και της Ionian Inspites Τάκης Αναγνωστάκος.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Κέρκυρας, ο κ. Καββαδίας τόνισε ότι το πρώτο Συνέδριο άφησε ως παρακαταθήκη τη γνώση γύρω από τον συντονισμό της όλης διοργάνωσης και την ανάγκη θεματικής διευθέτησης των συζητήσεων. Παράλληλα τόνισε ότι θα συζητηθούν θέματα που επηρεάζουν την οικονομική και κοινωνική καθημερινότητα, όπως η πίεση της μίσθωσης ακινήτων μέσω του AirBNB.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα