Κέρκυρα: Συνάντηση εκμισθωτών μέσων αναψυχής με Α. Παπανάτσιου

21:41 9/5/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Συνάντηση, στο Υπουργείο Οικονομικών, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 9 Μαΐου 2018, ανάμεσα στην Υφυπουργό Αικατερίνη Παπανάτσιου και τα μέλη του ΔΣ του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκμισθωτών Θαλάσσιων Μέσων Αναψυχής, παρουσία της Βουλευτή Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Φωτεινής Βάκη.
Κατά τη συνάντηση, συζητήθηκαν διεξοδικά ζητήματα που απασχολούν τον επαγγελματικό κλάδο των Θαλάσσιων Μέσων Αναψυχής, όπως οι επιτρεπόμενες χρήσης του αιγιαλού,

καθώς και ευρύτερα θέματα που άπτονται της εύρυθμης λειτουργίας των συγκεκριμένων επιχειρήσεων.
Στη συζήτηση, που διεξήχθη σε θετικό κλίμα, τονίστηκε ιδιαίτερα η ανάγκη του σεβασμού του περιβάλλοντος, του δημόσιου χώρου και των κανονισμών της ελληνικής Πολιτείας. Επισημάνθηκε πως βούληση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου είναι η στήριξη της εκάστοτε επιχειρηματικής δραστηριότητας, στο πλαίσιο των παραπάνω αρχών.
Τέλος, η Φ. Βάκη, επεσήμανε πως από την πλευρά της, στέκεται αρωγός στην προσπάθεια εξεύρεσης λύσεων, με γνώμονα το συλλογικό συμφέρον. Από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εκμισθωτών Θαλάσσιων Μέσων Αναψυχής, στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι κκ. Μιχαλάς Ιωάννης Αντιπρόεδρος, Θεριανός Φίλιππος Γεν. Γραμματέας και Βλάχος Μιχάλης Τεχνικός Σύμβουλος του Συνδέσμου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα