Κέρκυρα: Το ΚΚΕ για τη διαχείριση των απορριμμάτων

21:41 9/5/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Η υπόθεση με τη διαχείριση των απορριμμάτων στην Κέρκυρα βαραίνει αποκλειστικά την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και όλους τους κρίκους έκφρασης της αστικής – κυβερνητικής πολιτικής, δηλαδή Δήμο Κερκυραίων, Περιφέρεια Ι.Ν, αλλά και τις τοπικές οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ όσες κραυγές «εναντίωσης» και αν βγάζουν εσχάτως, χωρίς όμως την παραμικρή αμφισβήτηση της κυβερνητικής πολιτικής Αυτό αναφέρει σε εκτενή ανακοίνωση του το ΚΚΕ

για το θέμα των απορριμμάτων. Σημειώνει ότι «Το έγκλημα είναι διαχρονικό» και καλεί το λαικό κίνημα στο Τεμπλόνι και Λευκίμμη, να επικεντρώσει στην μη ιδιωτικοποίηση της διαχείρισης των απορριμμάτων.
Επίσης σημειώνει ότι «σε έναν αγώνα με τέτοιο προσανατολισμό, ΔΕΝ χωρούν οι μεγαλοεπιχειρηματίες άλλων κλάδων που μπορεί να πλήττονται από τη λειτουργία των ΧΥΤΑ/ΧΥΤΥ, ΟΜΩΣ, είναι οι ίδιοι που αξιοποιούν όλο το αντεργατικό οπλοστάσιο»
Ζητά επίσης το κλείσιμο της χωματερής του Τεμπλονίου και να μην λειτουργήσει ο ΧΥΤΑ Λευκίμμης, να αναζητηθούν νέοι χώροι και να δοθεί πρωτεραιότητα στην ανακύκλωση.
Τέλος, καταδικάζουν τις δηλώσεις του Περιφερειάρχη ΙΝ και του Δημάρχου Κέρκυρας, «που αποτελούν ευθεία πρόσκληση προς τις κατασταλτικές αρχές, να χτυπήσουν όποιον διαφωνεί με τα σχέδιά τους. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ»!

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα