Κέρκυρα: Στο νοσοκομείο η εξέταση των υπερήλικων οδηγών

13:31 18/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Λύση στο πρόβλημα που είχε προκύψει το τελευταίο διάστημα με τις ανανεώσεις αδειών οδηγησης ανω των 80 ετών δόθηκε με παρέμβαση της Διοίκησης του Νοσοκομείου. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι οδηγοί και υποψήφιοι οδηγοί άνω των 80 ετών που χρειάζονται ανανέωση των αδειών οδήγησης ότι εφεξής μπορούν, προκειμένου να εξετάζονται για την έκδοση πιστοποιητικού ικανότητας απόκτησης ή ανανέωσης άδειας οδήγησης, μπροούν να απευθύνονται στο Νοσοκομείο Κέρκυρας, κλείνοντας ραντεβού στην Γραμματεία Εξωτερικών Ιατρείων, στο πλαίσιο λειτουργίας και εξυπηρέτησης των τακτικών ραντεβού, στο τηλέφωνο 26613.60516,

από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι και από όπου θα προμηθεύονται και τα ανάλογα προς συμπλήρωση από τον ιατρό έντυπα.
Συγκεκριμένα, εξαιτίας της πρόβλεψης του σχετικού νόμου για εξέταση των υποψηφίων οδηγών άνω των 80 ετών από γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων και μετά τη έλλειψη ενδιαφέροντος ιδιωτών ιατρών να συμβληθούν με τη διεύθυνση συγκοινωνιών υπήρχε πρόβλημα στην εξέταση των υποψηφίων καθώς η σχετική νομοθεσία προέβλεπε μεν την δυνατότητα εξέτασης αυτών σε απογευματινά ιατρεία δημόσιου νοσηλευτικού ιδρύματος. Αποτέλεσμα της όλης κατάστασης ήταν η μη εξυπηρέτηση των υποψηφίων στην Κέρκυρα και η αναζήτηση ιατρών σε όμορους νομούς. Έτσι καθώς στο Νοσοκομείο Κέρκυρας όμως δεν λειτουργούν απογευματινά ιατρεία έγινε συμφωνία μεταξύ Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και Νοσοκομείου για την εξυπηρέτηση των υποψηφίων οδηγών σε πρωινό ωράριο για ιατρούς όλων των ειδικοτήτων και μάλιστα χωρίς αντίτιμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα