Κέρκυρα: Ο Σ. Βλάχος νέος γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου

17:15 9/6/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Την Κυριακή, 7 Ιουνίου 2020 πραγματοποιήθηκαν δύο συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων στην κεντρική αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Κέρκυρας.
Συγκεκριμένα στις 12.00 πραγματοποιήθηκε «κατεπείγουσα συνεδρίαση», στην οποία αποφασίσθηκε ομόφωνα η χρήση της κεντρικής αίθουσας του Δημοτικού Θεάτρου Κέρκυρας για τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου μέχρι την 30η Ιουνίου

2020 και στις 12.15 πραγματοποιήθηκε «ειδική συνεδρίαση», όπου έγινε αποδεκτή η παραίτηση της δημοτικής συμβούλου κας Αγγελικής Καρδακάρη από τη θέση της Γραμματέως του Δημοτικού Συμβουλίου και η εκλογή του αντικαταστάτη της Σπυρίδωνος Βλάχου, ο οποίος προτάθηκε από την ίδια παράταξη («Πρώτα η Κέρκυρα»). Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας έχει ως ακολούθως:
Σε σύνολο τριάντα πέντε (35) δημοτικών συμβούλων, απείχαν της ψηφοφορίας δύο δημοτικοί σύμβουλοι (κ.κ. Ιωάννης Πιέρης και Σπυρίδων Πουλής).
Ψήφισαν τριάντα τρεις (33) δημοτικοί σύμβουλοι, ως ακολούθως:
Υπέρ: Είκοσι πέντε (25)
Άκυρο: Τρία (3)
Λευκό: Πέντε (5).
Ως εκ τούτου, ο κ. Σπυρίδων Βλάχος αναλαμβάνει Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων έως την 6η Νοεμβρίου 2021.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα