Κέρκυρα: Κρίκετ με τους κορυφαίους των Lord’s Taverners

11:56 15/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 14 Μαΐου στην Κάτω Πλατεία εκδηλώσεις εορτασμού της Ελληνο Βρετανικής Φιλίας, με την συμμετοχή της δημοφιλούς ομάδας των Lord’s Taverners. Η Ελληνική Ομοσπονδία Κρίκετ στο πλαίσιο του σχεδιασμού, ξεκίνησε τις εκδηλώσεις με προπόνηση νέων αθλητών και αθλητριών από πρώην διεθνείς παίχτες όπως ο Andrew Caddick αθλητής της Εθνικής Αγγλίας, ο Gus

Mackay αθλητής της Εθνικής Ομάδας της Ζιμπάμπουε και Chris Cowdrey.
Οι εκδηλώσεις, όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Ομοσπονδία Κρίκτε, σηματοδοτούν την αναβίωση της ιστορικής επίσκεψης των Lord’s Taverners Lord’s Taverners στην Κέρκυρα το 1978 από την πλέον δημοφιλή Βρετανό Ηθοποιό και Παρουσιαστή Nicholas Parsons, ο οποίος σε ηλικία 95 ετών συμμετείχε και πάλι στην αποστολή και παρευρέθη στις εκδηλώσεις. Στις εκδηλώσεις συμμετείχαν η Φιλαρμονική Καποδίστριας και η σχολή χορού Dancesports της κ. Νάντυς Ρίζου.
Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης πραγματοποιήθηκε παρέλαση με την συμμετοχή της Φιλαρμονικής, των αθλητών και της ομάδας των Lord’s Taverners . Ακολούθησε ο προγραμματισμένος αγώνας Κρίκετ κατά τον οποίο οι αθλητές της Εθνικής μας υπερίσχυσαν με σκορ 127-128 και 4 wickets. Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκε ο κ. Νίκος Κορακιανίτης Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ ως εκπρόσωπος του Δήμου Κέρκυρας και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Σπύρος Σπύρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα