Χωρίς λεωφορεία από το πρωί η Θεσσαλονίκη λόγω επίσχεσης εργασίας των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ

10:14 15/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ουρές αυτοκινήτων σχηματίζονται από το πρωί στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, καθώς εκατοντάδες Θεσσαλονικείς κινούνται με τα οχήματά τους, αφού στους δρόμους της πόλης δεν κυκλοφορούν λεωφορεία, λόγω της επίσχεσης εργασίας των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, ενώ πολλοί επέλεξαν να κινηθούν με ταξί.

Ασυνήθιστα μεγάλος αριθμός πεζών κυκλοφορεί, στο μεταξύ, στα πεζοδρόμια, αφού αρκετοί δεν έχουν τη δυνατότητα μίσθωσης ταξί και αναγκάζονται να πηγαίνουν στις δουλειές τους με τα πόδια.

Οι εργαζόμενοι προχώρησαν στην επίσχεση, παρά την κίνηση εκτόνωσης της κόντρας από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστο Σπίρτζη, ο οποίος τους καλεί σε σύσκεψη αύριο, μαζί με τη διοίκηση του Οργανισμού. Από τις 4 το πρωί στα αμαξοστάσια υπάρχει περιφρούρηση ώστε να μην κινηθεί κανένα λεωφορείο.
Σε έκτακτη συνεδρίαση οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ αποφάσισαν την επ’ αόριστον επίσχεση εργασίας, έως ότου τους καταβληθούν τα δεδουλευμένα δύο μηνών. Η διοίκηση του Οργανισμού από την πλευρά της απάντησε με την κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων σήμερα το πρωί.

Keywords
Τυχαία Θέματα