Κέρκυρα: Ανθρωποκυνηγητό για τον 47χρονο φερόμενο βιαστή-Τι λέει ο αστυνομικός που τον συνέλαβε το 2010 (video)

21:28 12/5/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Σφίγγουν τον κλοιό οι αστυνομικοί γύρω από τον 47χρονο που θεωρείται πως κρύβεται σε δύσβατη περιοχή της νότιας Κέρκυρας μετά την καταγγελία 34χρονης για βιασμό και απαγωγή την προηγούμενη εβδομάδα.

Μεγάλο μέρος της αστυνομικής δύναμης του νησιού εξακολουθεί και σαρώνει δασικές εκτάσεις μεταξύ του Κάβου και των γύρω χωριών, περιοχή στην οποία ο 47χρονος είχε μετατρέψει σε κρυψώνα του και πριν από 10 χρόνια, όταν τότε καταζητούνταν για το βιασμών τριών Βρετανίδων στην τουριστική περιοχή του Κάβου.

Το 2010, είχε εμφανιστεί μετά από πολυήμερη αναζήτηση με τηλεφώνημα σε δημοσιογράφους τοπικού τηλεοπτικού σταθμού, απαιτώντας μάλιστα την δική τους παρουσία όπως και του τότε επικεφαλής της δύναμης ΔΙΑΣ της ΕΛΑΣ.

Ο Χρήστος Κουλούρης, απόστρατος σήμερα αστυνομικός, θυμάται τόσο τις στιγμές της παράδοσης όσο και τις συνθήκες της αναζήτησης την περίοδο εκείνη.

Ο πρώην επικεφαλής της ΔΙΑΣ μιλά για μία εξόχως προβληματική περίπτωση ανθρώπου, ο οποίος δεν θα έπρεπε να είχε αποφυλακιστεί αλλά, αντίθετα, να είχε ψυχιατρική υποστήριξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα