Κέρκυρα: Ακρωτηριάστηκε 32χρονος στη Λευκίμμη-Νέα μηχανοκίνητη πορεία απόψε προς την πόλη

15:38 27/8/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Στον σοβαρό τραυματισμό ενός 32χρονου κατέληξε η χθεσινή νύχτα στη Λευκίμμη καθώς και στον ελαφρύ τραυματισμό αγνώστου αριθμού κατοίκων.
Χθες οι κάτοικοι της Λευκίμμης πραγματοποίησαν πορεία από το Νεοχώρι έως τα Μεσοράχια όπου συναντήθηκαν με τις δυνάμεις της αστυνομίας. Ζήτησαν να προχωρήσουν μέχρι το ΧΥΤΑ Λευκίμμης, η αστυνομία αρνήθηκε, δημιουργήθηκε ένταση και στη συνέχεια η αστυνομία έριξε χημικά και κρότου λάμψης. Δημιουργήθηκε πανικός και οι διαδηλωτές

σκόρπισαν.
Σήμερα έγινε γνωστό ότι ένας 32χρονος έχασε το χέρι του. Σύμφωνα με πηγές από το νοσοκομείο ακρωτηριάστηκε το δεξί του χέρι από τον αγκώνα, έχει προβλήματα ακοής, εκδορές στο θώρακα και θλαστικά τραύματα κεφαλής. Το νοσοκομείο και το Κέντρο Υγείας Λευκίμμης, στο οποίο νοσηλεύτηκε αρχικά, δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν πως έγινε το περιστατικό. Όμως διαχέεται η πληροφορία ότι έσκασε εκρηκτικός μηχανισμός στα χέρια του. Οι Λευκιμμιώτες δηλώνουν ότι δεν πιστεύουν την πληροφορία αυτή διότι χτυπήθηκαν και άλλοι διαδηλωτές στα πόδια, αφού η αστυνομία έριχνε «στο ψαχνό». Όπως αναφέρουν, αρκετοί είχαν ελαφρά τραύματα και οδηγήθηκαν στο Κέντρο Υγείας Λευκίμμης και σε ιδιωτικά ιατρεία στον Κάβο.
Σήμερα πάντως οι Λευκιμμιώτες εντείνουν τις διαμαρτυρίες τους και για το λόγο αυτό προγραμματίζουν πορεία με μηχανές και αυτοκίνητα από το Λιμάνι της Λευκίμμης έως την πόλη της Κέρκυρας, όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Κέρκυρας ο γραμματέας του συλλόγου Αλεύχιμον Γιάννης Πανδής. Η προσυγκέντρωση θα είναι στις 6.30 στο λιμάνι και στη συνέχεια θα κατευθυνθούν προς την πόλη.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα