Καβάλα: Τουρνουά Beach Rugby με δεκατέσσερις συμμετοχές

14:29 24/7/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

H ομάδα Ράγκμπι του Α.Ο. Καβάλα διοργανώνει το 3ο κατά σειρά Διεθνές Τουρνουά Kavala Beach Rugby Tournament από 28 έως 30 Ιουλίου 2017 σε συνεργασία με τον Δήμο Καβάλας στην πλατεία Κανάρη, στην παραλιακή λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως, κατά τις ώρες 6 το απόγευμα με 11 το βράδυ.

Το 3o κατά σειρά τουρνουά φέτος είναι υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Beach

Rugby (EBRA-European Beach Rugby Association) και της Εο.Μο.Π (Ελληνική Ομοσπονδία Μοντέρνου Πένταθλου) που είναι υπεύθυνη για το Beach Rugby και το Rugby League στην Ελλάδα.

Στο φετινό το τουρνουά θα λάβουν μέρος συνολικά 14 ομάδες, 11 ανδρικές ομάδες εκ των οποίων 8 Ελληνικές και 3 από το εξωτερικό (2 από τη γειτονική Βουλγαρία και 1 από την Ρουμανία) και 3 γυναικείες (2 Ελληνικές και 1 από τη Λευκορωσία).

Σε αυτό το τουρνουά θα έχουμε την τιμή να διαιτητεύσουν διεθνείς διαιτητές όπως οι Lluis Raurich (Ισπανία), Obed Broersma (Ολλανδία), Robert Diaconescu και Plotchi Edy (Ρουμανία). Επίσης, θα παραβρίσκονται ο πρόεδρος της Εο.Μο.Π Αναστάσιος Πανταζίδης και ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας Rugby League κ. Mathew Ashil.

Keywords
Τυχαία Θέματα