Καβάλα: Τα πάντα έτοιμα για την Λευκή Νύχτα

07:40 5/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Τα πάντα είναι έτοιμα, μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, για τη διεξαγωγή της τρίτης κατά σειρά »Λευκής Νύχτας», η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα στην 7.30 το απόγευμα στην αγορά και στο κέντρο της Καβάλας.

Στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που δόθηκε χθες η δήμαρχος Καβάλας κ. Δήμητρα Τσανάκα, έκανε λόγο για έναν πετυχημένο θεσμό, εκφράζοντας παράλληλα την πίστη της, ότι η φετινή »Λευκή Νύχτα» θα είναι ακόμη καλύτερα από τις δυο προηγούμενες.
Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Θόδωρος Μαρκόπουλος, έκανε λόγο για μια σημαντική προσπάθεια, η οποία στηρίζει την αγορά

και δίνει ζωντάνια στην πόλη. Η πρόεδρος της »ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» κ. Αναστασία Ιωσηφίδου, χαρακτήρισε τη »Λευκή Νύχτα» γιορτή για την Καβάλα, ενώ κάλεσε τους καβαλιώτες να κατέβουν στο κέντρο, ώστε να στηρίξουν από τη μεριά τους τον εμπορικό κόσμο.
Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας κ. Βασίλης Λεμονίδης, ανέφερε ότι με μία ακόμη διοργάνωση της »Λευκής Νύχτας» θα φανεί πως όλοι μαζί οι φορείς μπορούν να συνεργαστούν και να πετύχουν.
Πρόσθεσε δε πως ο στόχος φέτος είναι να κατέβουν στο κέντρο της Καβάλας και στις 30 δράσεις που θα αναπτυχθούν εκεί, όσο το δυνατό περισσότερα άτομα

Keywords
Τυχαία Θέματα