ΕΡΤ2: «Οι έξι αδελφές»

01:48 5/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Το 12ο και 13ο επεισόδιο του τέταρτου κύκλου της δραματικής σειράς εποχής «Οι έξι αδελφές» (Seis hermanas / Six sisters), παραγωγής Ισπανίας (RTVE) 2015-2016, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, την Παρασκευή 5 Μαΐου 2017 και ώρα 21:00.

Υπόθεση: Μαδρίτη, 1920. Οι έξι αδελφές Σίλβα είναι η ψυχή στις διασκεδάσεις της υψηλής κοινωνίας της Μαδρίτης. Όμορφες, κομψές, αριστοκρατικές, γλυκές και εκλεπτυσμένες, οι έξι αδελφές απολαμβάνουν μια ζωή χωρίς σκοτούρες,

μέχρι που ο χήρος πατέρας τους παθαίνει ένα σοβαρό ατύχημα που τις αναγκάζει να αντιμετωπίσουν μια καινούργια πραγματικότητα: η οικογενειακή επιχείρηση βρίσκεται σε κρίση και η μόνη πιθανότητα σωτηρίας εξαρτάται από τις ίδιες.

Τώρα, ο τρόπος ζωής που ήξεραν, πρέπει να αλλάξει ριζικά. Έχουν μόνο η μία την άλλη. Οι ζωές τους αρχίζουν να στροβιλίζονται μέσα στο πάθος, στη φιλοδοξία, τη ζήλια, την εξαπάτηση, την απογοήτευση, την άρνηση και την αποδοχή της αληθινής αγάπης, που μπορεί να καταφέρει τα πάντα, ακόμα και να σώσει μια επιχείρηση σε ερείπια. Γιατί ο έρωτας παραμονεύει σε κάθε στροφή.

Επεισόδιο 12ο

Ο Γκαμπριέλ είναι ακόμα εξαφανισμένος και κανείς δεν ξέρει πού βρίσκεται. Η είδηση της φυγής και του τραυματισμού του, καθώς και ο θάνατος ενός αστυνομικού κατά τη διαφυγή του, επηρεάζουν όχι μόνο την οικογένειά του, αλλά και τις αδελφές Σίλβα, που προσπαθούν να τον βοηθήσουν με κάθε τρόπο. Μετά το γάμο τους, η Ντιάνα και ο Σαλβαδόρ επιστρέφουν στο εργοστάσιο, όπου τους περιμένει μια έκπληξη. Στο μεταξύ, η Μπιάνκα και ο Κριστόμπαλ αρχίζουν να αντιλαμβάνονται πόσο δύσκολη είναι νέα τους ζωή ως παράνομο ζευγάρι. Ο δον Ρικάρντο, σοβαρά τραυματισμένος ζητάει μια χάρη από την κόρη του Καρολίνα. Η Σίλια, την πρώτη μέρα ως δασκάλα, ανακαλύπτει ένα μυστικό που η Αουρόρα κρατούσε κρυφό.

Επεισόδιο 13ο

Η Αντέλα προσλαμβάνει μια νεαρή γκουβερνάντα για να εκπαιδεύσει την Ελίσα με γερμανική πειθαρχία. Όμως, η Ελίσα είναι αποφασισμένη να δυσκολέψει τη ζωή της νέας της δασκάλας. Από την άλλη πλευρά, η Μπιάνκα ανησυχεί όταν μαθαίνει ότι η δόνα Ντολόρες και ο Ροδόλφο πρόκειται να επιστρέψουν. Ωστόσο, δεν είναι αυτός ο μόνος λόγος που ανησυχεί. Η Σίλια ανακαλύπτει ότι οι μαθητές της υποσιτίζονται και δουλεύουν σχεδόν σαν σκλάβοι στα σπίτια τους. Γι’ αυτό, αποφασίζει να οργανώσει μια συζήτηση με τους γονείς με σκοπό να τους ευαισθητοποιήσει. Η Ντιάνα εξακολουθεί να κρύβει τον Γκαμπριέλ στο εργοστάσιο μέχρι να αναρρώσει από τον τραυματισμό του. Ξέρει, ωστόσο, τον κίνδυνο που διατρέχει. Η Φραντζέσκα υπομένει όσο μπορεί τη συμπεριφορά του δον Ρικάρντο, που υποφέρει από τρομερούς πονοκεφάλους λόγω του τραυματισμού του, ενώ εκείνος ψάχνει συμμάχους για να το σκάσει από το νοσοκομείο.

Παραγωγή: Ισπανίας (RTVE)

Παίζουν: Μάρτα Λαγιάλντε (Ντιάνα Σίλβα), Μαριόνα Τένα (Μπιάνκα Σίλβα), Σίλια Φρεϊχέιρο (Αντέλα Σίλβα), Μαρία Κάστρο (Φραντζέσκα Σίλβα), Καντέλα Σεράτ (Σίλια Σίλβα), Κάρλα Ντίαζ (Ελίσα Σίλβα), Άλεξ Αδροβέρ (Σαλβαδόρ Μοντανέρ), Χουάν Ριμπό (Δον Ρικάρντο Σίλβα)

Σκηνοθεσία: Αντόνιο Χερνάντεζ, Μιγκέλ Κόντε, Νταβίντ Ουγιόα, Χαϊμέ Μποτέλα και Ίνμα Τορέντε

Kάθε επεισόδιο της σειράς αναρτάται στην ιστοσελίδα www.ert.gr στη διεύθυνση κάθε βράδυ στις 11, όπου και παραμένει για 14 ημέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα