Καβάλα: Περιοδεία του Προέδρου του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου

11:28 29/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου κ. Μιχάλης Βλασταράκος, χθες επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Καβάλας όπου ξεναγήθηκε σε διάφορες Κλινικές.

Παράλληλα συναντήθηκε με το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας και τον πρόεδρο του κ. Κροκίδη, τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας κ. Καρασαββόγλου, τους Διευθυντές των Κέντρων Υγείας Ελευθερούπολης, Χρυσούπολης και Πρίνου-Θάσου καθώς και τον Υπεύθυνο του ΠΕΔΥ-ΜΥ Καβάλας. Η επίσκεψη του κυρίου Βλασταράκου στην Καβάλα,

εντάσσονταν στο πλαίσιο της τριήμερης επίσκεψης του στην Καβάλα, Δράμα και Σέρρες, που ξεκίνησε χθες και θα ολοκληρωθεί αύριο 30 Οκτωβρίου. Ο κ. Βλασταράκος συνοδεύονταν από Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΙΣ, προκειμένου να ενημερωθεί για όλα τα φλέγοντα θέματα που αντιμετωπίζουν οι Γιατροί της Περιφέρειας και η κοινωνία γενικότερα. Κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου ο κ. Βλασταράκος δήλωσε πως είχε μία παραγωγική συζήτηση για τα προβλήματα της περίθαλψης στον Ν. Καβάλας, όπου διαπίστωσε ένα Νοσοκομείο άρτιο κατασκευαστικά και υλικοτεχνικά, το οποίο λειτουργεί σαν Περιφερειακό με 400 κρεβάτι και 31 Τμήματα. Πλην όμως διαπίστωσε υποστελέχωση του κατά 50% του ιατρικού προσωπικού που καλύπτεται από τους επικουρικούς γιατρούς, προσφέροντας μάλιστα περίθαλψη υψηλής στάθμης.

Keywords
Αναζητήσεις
επισκεψη βλασταρακου στην καβαλα, επισκεψη προεδρου πισ κυριου βλασταρακου στην καβαλα
Τυχαία Θέματα