Καβάλα: Εναρκτήρια συνάντηση διακρατικού έργου «CERTOUR II»

09:56 23/11/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Πραγματοποιείται την επόμενη εβδομάδα στην Καβάλα, η εναρκτήρια διακρατική συνάντηση του έργου «CERTOUR II» που συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «Λεκάνη της Μαύρης Θάλασσας 2014-2020» της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το έργο αφορά στην εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων διοίκησης στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου, με σκοπό την αύξηση της ανταγωνιστικότητάς τους και τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών. Επικεφαλής του έργου είναι το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας

– Τμήμα Ανατολικής Μακεδονίας και, ως εταίροι, συμμετέχουν ο Δήμος Ξάνθης, ο Δήμος Κωστάντζας (Ρουμανία), η Νομαρχιακή Διοίκηση Χιλής (Sile – Τουρκία) και οργανισμοί από την Ουκρανία και την Αρμενία.

Κατά την υλοποίηση του έργου θα αναπτυχθούν εργαλεία διοίκησης που θα εφαρμοστούν σε 20 τουριστικές επιχειρήσεις που θα επιλεγούν μετά από δημόσια πρόσκληση σε κάθε συμμετέχουσα χώρα, με παράλληλη εκπαίδευση του προσωπικού τους και ανταλλαγές ειδικών μεταξύ των συμμετεχόντων. Η διάρκεια του έργου είναι 2 χρόνια και ο συνολικός προϋπολογισμός του 827.860 € με χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά 90%.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα