Καβάλα: “Crossing Paths” στο Παλλάδιο

09:08 7/9/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Έκθεση με τίτλο “Crossing paths” πραγματοποιείται από σήμερα Πέμπτη ως και την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, στο Palladio social cave στην Καβάλα. Μια εξερεύνηση των μονοπατιών της τέχνης και του καφέ, της μουσικής και των γεύσεων.

Πρόκειται για την δεύτερη ομαδική έκθεση με στην οποία συμμετέχουν με έργα τους, οι εικαστικοί Βασίλειος Σοφιανίδης, Αναστάσιος Καραπαπάζογλου, Στέλλα Μπαντερμά, Ροδούλα Ανδρεάδου – Κατζομύτη, Ντιάννα Παπαδοπούλου, το εργαστήρι χειροποίητου κοσμήματος Artita,

οι φωτογράφοι Ναταλία Θεοδώρου, Σοφία Μουρουζίδου, Σταυρούλα Γκαϊντατζή, Μαρία Απλάκη, Σοφία Παπαβασιλείου, καθώς και ο αμερικάνος φωτορεπόρτερ Gabriel Green, που έχει καταγράψει με την ιδιαίτερη ματιά του την προσφυγική κρίση στην Ελλάδα.
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, αγαπημένοι dj’s θα βρίσκονται στα decks του Παλλαδίου, ενώ έχουν προγραμματιστεί και δύο live συναυλίες, αυτή την Παρασκευή 8/9 με τους Επ…! – ελληνική έντεχνη και ροκ μουσική, με… groovy διάθεση – και την Τρίτη 12/9 με τους «Μπάντα τέτοια», παραδοσιακή μουσική από όλη την Ελλάδα, σε ένα αυθεντικό λαϊκό γλέντι.
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν σήμερα Πέμπτη 7/9, στις 9 το βράδυ.

Keywords
Τυχαία Θέματα