Κατατέθηκε η μελέτη για την παράκαμψη της Ελασσόνας

16:18 6/3/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Τη μελέτη για την Περιφερειακή Οδό της Ελασσόνας καταθέτει προς έγκριση στο Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 6.000.000 ευρώ και μήκους 2,5 χλμ και αφορά τη σύνδεση της Δευτερεύουσας Εθνικής Οδού Λάρισας – Ελασσόνας με την επαρχιακή οδό Τυρνάβου – Ελασσόνας. Αυτά έγιναν γνωστά σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός παρουσία του Δημάρχου Ελασσόνας Νίκου Ευαγγέλου.

Σε

δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός τόνισε τα εξής: «Ολοκληρώσαμε τη μελέτη για την Περιφερειακή Οδό της Ελασσόνας. Είναι ένα έργο στο οποίο διεισδύουν οι επιθυμίες των ανθρώπων της περιοχής. Σε συνεργασία με το Δήμαρχο Ελασσόνας Νίκο Ευαγγέλου ολοκληρώθηκε η μελέτη η οποία οδηγεί σε ένα οδικό έργο 2,5 χλμ., με παράπλευρους αγροτικούς δρόμους και τρεις κυκλικούς κόμβους. Είναι ένα σημαντικό έργο συνολικού προϋπολογισμού 6.000.000 ευρώ».
Ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου υποστήριξε τα εξής: «Είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε σήμερα σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό μια μεγάλη προσπάθεια. Είναι μια μελέτη για την Περιφερειακή Οδό της Ελασσόνας 2,5χλμ. Είναι μια μελέτη που έπρεπε να προχωρήσει εδώ και πολλά χρόνια. Εμείς το πιστέψαμε και φτάσαμε στην υλοποίηση της. Είναι θέμα χρόνου πλέον να φτάσουμε στην τελική της φάση και στον ανάδοχο».
Στη συνέντευξη τύπου παραβρεθήκαν ο Γενικός Διευθυντής της Περιφέρειας Θεσσαλίας Κώστας Μέγας και τα στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Π.Ε. Λάρισας Χρήστος Ντάγιας και Στέλιος Δημότσιος.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα