Καστοριά: Ικανοποίηση του Συνδέσμου Γουνοποιών, για την αλλαγή χρήσης του Κέντρου Γούνας

13:16 18/1/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Σημαντική εξέλιξη, η οποία θα έχει μεγάλα οφέλη για τον κλάδο της γούνας, καθώς και ολόκληρη την Δυτική Μακεδονία, χαρακτηρίζει σε ανακοίνωση του ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς, την ψήφιση στην Βουλή, σχετικού άρθρου αναφορικά με την χρήση του Κέντρου Γούνας Δυτικής Μακεδονίας, το οποίο μετά τη δημοσίευση του πρόσφατου Νόμου, λαμβάνει και επισήμως τον χαρακτήρα του Εκθεσιακού Κέντρου.

Στην ανακοίνωση του Συνδέσμου Γουνοποιών

Καστοριάς επισημαίνεται ότι δίνεται πλέον η δυνατότητα να διευρυνθούν και να αναπτυχθούν οι δράσεις που πραγματοποιούνται στο κτίριο του Κέντρου Γούνας στην Καστοριά, το οποίο κατασκευάστηκε το 2013, επί θητείας του επίτιμου Προέδρου του Συνδέσμου Ηρακλή Καλλισθένη.

Η αλλαγή της χρήσης του κτιρίου του Κέντρου Γούνας στην Καστοριά, θέτει τις βάσεις να υλοποιηθούν αναπτυξιακά σχέδια για την αναβάθμιση και επέκταση του εκθεσιακού χώρου, ενώ όπως υπογραμμίζεται «ανοίγει την προοπτική για τη δημιουργία νέων δραστηριοτήτων που θα προσδώσουν οικονομική διέγερση στους επιχειρηματίες της περιοχής».

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς ευχαριστεί για την εξέλιξη αυτή την βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ν. Καστοριάς, Ολυμπία Τελιγιορίδου για τις ενέργειές της, οι οποίες όπως σημειώνει ήταν «καταλυτικές» για την επιτυχή έκβαση του όλου εγχειρήματος, ενώ επισημαίνει και την ιδιαίτερη στήριξη που υπήρξε από τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργο Σταθάκη, τον υφυπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιο Πιτσιόρλα, τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Βασίλη Μιχελάκη, και τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θόδωρο Καρυπίδη.

ΕΡΤ Κοζάνης –Σύνταξη: Αντώνης Μαυρίδης

Keywords
Τυχαία Θέματα