Καλαμάτα: Στο Φαράγγι των Μύλων οι Περιηγητές

12:39 30/10/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Οι “Περιηγητές Μεσσηνίας-Messinian Travellers” διοργανώνουν πεζοπορία στη διαδρομή Κουτσομύλι – Φαράγγι των Μύλων, την Κυριακή, 4 Νοεμβρίου 2018.
Ένα τμήμα του δικτύου μονοπατιών που συνέδεε τα χωριά Δυρράχι – Νεοχώρι θα διανύσουν ακολουθώντας ανηφορική πορεία μέχρι τη θέση Μάνεσι. Στη διαδρομή θα συναντήσουν τα απομεινάρια παλαιών πέτρινων μύλων μέσα σε ένα κατάφυτο τόπιο που στο διάκοσμο του περιλαμβάνει τρεχούμενα νερά, με έλατα, πεύκα, πλατάνια και αρυές.
 Βαθμός δυσκολίας: Α
 Ώρες πορείας: 3 μαζί με στάσεις
 Αναχώρηση:

Κυριακή πρωί στις 8:00 π.μ. στην πλατεία Όθωνος
 Απαραίτητος Εξοπλισμός: Σακίδιο πλάτης, νερό, σνακ, το πεζοπορικά μποτάκια, καπέλο, αδιάβροχο-αντιανεμικό, ατομικό φαρμακείο και μια αλλαξιά για το δρόμο της επιστροφής.
 Κόστος συμμετοχής: 8€ και περιλαμβάνει:
– τη μεταφορά μας προς και από τον προορισμό με Ι.Χ.
– τις διαδρομές
Όροι συμμετοχής: Με την δήλωση ενδιαφέροντος ο κάθε συμμετέχων υποχρεούται να προβεί σε ενημέρωση των υπευθύνων για τυχόν προβλήματα υγείας (αλλεργίες, άσθμα, καρδιά, πόνους σε μέση και γόνατα, κρίσεις πανικού κ.α.). Οι συμμετέχοντες αναλαμβάνουν την ευθύνη της ατομικής τους ασφάλειας.
Οι υπεύθυνοι συντονιστές έχουν το δικαίωμα να προβούν σε αλλαγές των προγραμματισμένων πορειών αναλόγως των καιρικών συνθηκών ή άλλων παραγόντων.
Για την κράτηση θέσεων μήνυμα στη σελίδα ή επικοινωνήστε στα τηλέφωνα: 6947320585 Αργύρης – 6980727203 Ελευθερία.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα