Καλαμάτα: Σε παραλία της Κορώνης, άφησε την τελευταία του πνοή ο δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργιόπουλος

10:07 22/8/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Στην παραλία «Τσαπί» στην Κορώνη άφησε την Παρασκευή την τελευταία του πνοή ο γνωστός Μεσσήνιος δημοσιογράφος, Γιώργος Γεωργιόπουλος.

Ο δημοσιογράφος, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, έχασε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε από λουόμενους στην ακτή. Στη συνέχεια διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας της Πύλου και στο νοσοκομείο της Καλαμάτας όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Ο Γιώργος Γεωργιόπουλος ο οποίος αντιμετώπιζε χρόνια καρδιολογικά προβλήματα, καταγόταν από τον Αριστομένη και διατηρούσε στενές επαφές με τη Μεσσηνία.

Είχε ξεκινήσει τη δημοσιογραφική του σταδιοδρομία μετά τη μεταπολίτευση στην εφημερίδα «Ριζοσπάστης», όπου και παρέμεινε επί περίπου μία δεκαπενταετία.
Στη συνέχεια εργάστηκε στην «Επικαιρότητα» μέχρι το κλείσιμο της εφημερίδας και το 1991 προσελήφθη στο περιοδικό «Εικόνες» και κατόπιν στην εφημερίδα «Εθνος», αρχικά ως υπεύθυνος του οικονομικού ρεπορτάζ και στη συνέχεια ως η «ψυχή» του επιτυχημένου ενθέτου «Εργασία», στο οποίο υπήρξε προϊστάμενος μέχρι τη συνταξιοδότησή του.
Η τελευταία δημόσια παρουσία του έγινε πριν λίγες μόλις μέρες στο δημαρχείο της Μεσσήνης, όπου ήταν μεταξύ αυτών που παροσυσίασαν την έκθεση χαρακτικών του Α. Τάσσου στη Λευκοχώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα