Καλαμάτα: Εκδήλωση για την Εκπαίδευση από το ΚΚΕ

10:32 20/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Η πρόταση του ΚΚΕ για το ενιαίο δωδεκάχρονο σχολείο, αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν, που, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του κόμματος: «βάζει στο επίκεντρο, την πνευματική ανύψωση της εργατικής τάξης και όλων των καταπιεσμένων στρωμάτων, για την απόσπασή τους από την επιρροή της αστικής ιδεολογίας», θα παρουσιαστεί την Κυριακή το βράδυ στο Ιστορικό Κέντρο της Καλαμάτας. Μια εκδήλωση που εντάσσεται στο πλαίσιο της μεγάλης εκδήλωσης

για το Λαϊκό Διδασκαλείο Πελοποννήσου, η οποία θα γίνει την επόμενη Κυριακή στα Τρόπαια Αρκαδίας, με ομιλητές τον γραμματέα του κόμματος Δημήτρη Κουτσούμπα και τη διδάκτωρ Κυριακή Καμαρινού.

Στην εκδήλωση που θα γίνει αυτή την Κυριακή στην Καλαμάτα θα μιλήσει ο Κυριάκος Ιωαννίδης, υπεύθυνος του Τμήματος Παιδείας και Έρευνας της ΚΕ του ΚΚΕ…
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί, στις 8.30 μμ. στην Πλατεία Όθωνος στην Καλαμάτα ενώ στον ίδιο χώρο θα εκτίθεται και η έκθεση για το Λαϊκό διδασκαλείο Πελοποννήσου, αύριο (Σάββατο) από τις 10:00πμ έως τη 1:00μμ και την Κυριακή 22/5 από τις 6:00μμ έως τις 10:00 μμ.

Η παραπάνω εκδήλωση και η έκθεση εντάσσονται στα πλαίσια των δραστηριοτήτων που αναπτύσσει η Τομεακή Επιτροπή Μεσσηνίας, με αφορμή την εκδήλωση της ΚΕ του ΚΚΕ για το Λαϊκό Διδασκαλείο Πελοποννήσου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα Τρόπαια Αρκαδίας στις 29 Μάη 2016. Το Λαϊκό Διδασκαλείο λειτούργησε το 1948 στα πλαίσια της δράσης της 3ης Μεραρχίας του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας σαν ταχύρρυθμη Διδασκαλική Ακαδημία για δασκάλους.
Στην εκδήλωση αυτή θα μιλήσει ο Δημήτρης Κουτσούμπας ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και η Κυριακή Καμαρινού Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας.

The post Καλαμάτα: Εκδήλωση για την Εκπαίδευση από το ΚΚΕ appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα