Καλαμάτα: Απολογισμός και προγραμματισμός από τον Δήμαρχο

12:03 1/10/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Στοιχεία του απολογισμού αλλά και του προγραμματισμού σε βάθος τετραετίας και περαιτέρω έδωσε στη δημοσιότητα χθες ο δήμαρχος, Θανάσης Βασιλόπουλος, τονίζοντας ότι «η Καλαμάτα μεγαλώνει, αναπτύσσεται, εξελίσσεται. Και στην προσπάθεια αυτή πρωταγωνιστής είναι ο δημότης».

Σύμφωνα με τον κ. Βασιλόπουλο, κατά τον πρώτο χρόνο της Δημοτικής Αρχής και στην περίοδο της υγειονομικής κρίσης ο Δήμος άντεξε διοικητικά, τα θεσμικά όργανα λειτούργησαν και οι πολίτες εξυπηρετήθηκαν.

«Κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε

κατάστασης πρωτόγνωρες. Παρόλα αυτά δεν ξεφύγαμε από τους αρχικούς μας στόχους», αναφέρει σε ενημερωτικό σημείωμα ο κ. Βασιλόπουλος, εστιάζοντας σε τρεις άξονες:
«-Τη βελτίωση της καθημερινότητας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Υποδομές στα σχολεία, πράσινο, καθαριότητα, προσβασιμότητα, έργα υποδομών και συντηρήσεις στην πόλη και τα χωριά, αθλητικοί και πολιτιστικοί χώροι κ.ά.
-Την υλοποίηση των σπουδαίων έργων που είχαν διασφαλιστεί ή σχεδιαστεί από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή και την προσθήκη νέων έργων τα οποία ενισχύουν την αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου μας.
-Τον σχεδιασμό για την Καλαμάτα του αύριο μέσα από έργα και παρεμβάσεις που θα προσδιορίσουν το Δήμο τα επόμενα χρόνια.»

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα