Καλαμάτα: Αναβολή για 7 Δεκέμβρη η δίκη για την υπόθεση Κωνσταντινέα

13:25 8/10/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Για τις 7 Δεκεμβρίου αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Κωνσταντινέα για την επίθεση που δέχτηκε την Κυριακή (23/9/18) το απόγευμα, στην οδό Καλλιπατείρας της Καλαμάτας, καθώς αποχωρούσε από το γήπεδο του Μεσσηνιακού, μετά την αναμέτρηση της “Μαύρης θύελλας” με τον Πάμισο.

Το Δικαστήριο, την Παρασκευή αποδεχόμενο γραπτό αίτημα αναβολής συνηγόρου για ιατρικούς λόγους και με το οποίο συμφώνησαν όλες οι πλευρές, ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης.

Η συνήγορος ενός εκ

των 8 κατηγορουμένων, κατέθεσε το μεσημέρι μήνυση κατά του κ. Κωνσταντινέα, κατ’ εντολή του πελάτη της, καθώς όπως δήλωσε, ο πελάτης της την ημέρα των επεισοδίων απουσίαζε στο εξωτερικό.

Μετά την εξέλιξη αυτή ο βουλευτής σε γραπτή δήλωσή του κάνει λόγο για σύγχυση που «προκλήθηκε από το γεγονός ότι προς αναγνώριση επιδείχθηκαν στον κ. Κωνσταντινέα από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές παλαιές φωτογραφίες ταυτοτήτων».

Η δήλωση του κ. Κωνσταντινέα αναφέρει τα εξής:

“Στο ακροατήριο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καλαμάτας σήμερα 5/10/2018 ο Βουλευτής Μεσσηνίας Πέτρος Κωνσταντινέας διαπίστωσε ότι ο εν λόγω φερόμενος ως παριστάμενος στο χώρο και κατά το χρόνο του εις βάρος του επεισοδίου της 23/9/2018 δεν ήταν παρών. Η σύγχυση προκλήθηκε από το γεγονός ότι προς αναγνώριση επιδείχθηκαν στον κ. Κωνσταντινέα από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές παλαιές φωτογραφίες ταυτοτήτων. Να τονιστεί ιδιαίτερα ότι ο κ. Κωνσταντινέας δεν έχει υποδείξει τον κ. Κολοκύθα ως κατηγορούμενο αλλά μόνο ως παριστάμενο στο χώρο του επεισοδίου. Δεν θα υποδείκνυε ποτέ κάποιον ως κατηγορούμενο της εις βάρος του επίθεσης χωρίς να είναι απολύτως σίγουρος”.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα