Ήττα με τρία γκολ… δώρο σε δώδεκα λεπτά

01:56 5/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Πραγματοποιώντας τη χειρότερη φετινή του εμφάνιση ο Απόλλων Παραλιμνίου έχασε στην έδρα του με σκορ 3-2 από τον Μακεδονικό Φούφα για την 21η αγωνιστική της Γ εθνικής.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η Σερραϊκή ομάδα δέχθηκε για πρώτη φορά τρία γκολ και μάλιστα όλα στο πρώτο ημίχρονο και σε διάστημα 12 λεπτών. Από την άλλη αυτή ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη για τον Μακεδονικό Φούφα.

Τα γκολ-δώρα

Αρνητικός

πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο 19χρονος τερματοφύλακας του Απόλλωνα Παραλιμνίου Στέργιος Τοτολίδης που έχει ευθύνη τουλάχιστον για τα δύο από τα τρία γκολ που δέχθηκε η ομάδα του. Το ελαφρυντικό για τον νεαρό που κατάγεται από το Παραλίμνιο και ανήκει στον ΠΑΟΚ είναι ότι πριν το παιχνίδι ένιωσε αδιαθεσία και τάση για εμετό αλλά δεν το είπε στον προπονητή του.

Το φιλμ του αγώνα:

10ο O Τάκας έβγαλε κάθετη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας στον Δημήτρη Γαϊδαρτζή, ο οποίος πίεσε τον Φωτιάδη και του «έκλεψε» τη μπάλα ανοίγοντας με σουτ το σκορ για τους Σερραίους (1-0).

23ο Εκτέλεση κόρνερ από τον Τσικόπουλο, ολιγωρία της άμυνας των γηπεδούχων, ο Γιάννης Τζουβάρας αφύλαχτος στο δεύτερο δοκάρι με κοντινή προβολή ισοφάρισε σε 1-1.

29ο Ολέθριο λάθος του νεαρού τερματοφύλακα του Απόλλωνα, Στέργιου Τοτολίδη, οι αμυντικοί του επέστρεψαν την μπάλα, αυτός προσπάθησε να διώξει με τα πόδια, κλότσησε αέρα, η μπάλα πέρασε κάτω από τα πόδια του και έδωσε τη δυνατότητα στον Γιάννη Τσικόπουλο να κάνει το 1-2.

35ο Ο Ιορδάνης Ρωμαίος με σουτ έκανε το 1-3.

40ο Μετά από σέντρα του Λιάρα από τα δεξιά, ο Δημήτρης Γαϊδαρτζής με κεφαλιά πρόλαβε την έξοδο του Παπαδόπουλου και μείωσε σε 2-3.

52ο Ο Λιάρας έκανε παράλληλη σέντρα, ο Γαϊδαρτζής δεν πρόλαβε τη μπάλα και οι αμυντικοί απομάκρυναν σε κόρνερ.

61ο Σέντρα του Λιάρα ο Λιάρας από τα δεξιά, κεφαλιά του Γαϊδαρτζή, η μπάλα πέρασε άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

67ο Κεφαλιά του Παναγιωτίδη, ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων πετάχτηκε στο παραθυράκι της εστίας του και απομάκρυνε τη μπάλα.

87ο Δυνατό σουτ του Ναλμπάντη έξω από την περιοχή, ο Παπαδόπουλος έδιωξε τη μπάλα.

Απόλλων Παραλιμνίου (Δημητρίου): Τοτολίδης(46ο Χατζηγιαννάκης), Γαλακτερός(61ο Φιλέντας), Τάκας, Παναγιωτίδης, Μερεσιώτης, Τριανταφύλλου, Λιάρας, Ρούμπος(80ο λ.τ. Σελαλματζίδης), Γαϊδαρτζής, Ναλμπάντης, Μεντής

Η ενδεκάδα του Μακεδονικού Φούφα

Μακεδονικός Φούφα (Παπακώστας): Παπαδόπουλος, Τζόμπο, Φωτιάδης, Τζουβάρας, Σιδηρόπουλος, Μόσχος(72ο λ.τ. Πιριτζάους), Τσικόπουλος, Δούφας(88ο Γκόλης), Ζιώγας, Ρωμαίος, Παπουτσίδης(63ο Τακίδης)

Keywords
Τυχαία Θέματα