Ηράκλειο – «Ώρα αποφάσεων»: Ανάγκη νέου πολιτικού πόλου

20:09 27/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου στο Ηράκλειο η δεύτερη εκδήλωση της πρωτοβουλίας «Ώρα Αποφάσεων».

Ομιλητές ήταν οι Άννα Διαμαντοπούλου, Γιάννης Ραγκούσης, Γιώργος Φλωρίδης και Αντιγόνη Λυμπεράκη, ως εκπρόσωπος του «ΠΟΤΑΜΙΟΥ».

Στο Προεδρείο

της εκδήλωσης, το οποίο απηύθυνε καίριες ερωτήσεις στους ομιλητές, συμμετείχαν ο Ιωσήφ Γρυσπολάκης, καθηγητής στο Πολυτεχνείο Κρήτης και πρώην Πρύτανης,η δικηγόρος Μαρία Δαμανάκη, επικεφαλής της νεολαίας του «ΠΟΤΑΜΙΟΥ». η δημοσιογράφος Σοφία Τζεδάκη και ο Λευτέρης Μπιμπάκης, οικονομολόγος – σύμβουλος επιχειρήσεων.

Κοινή συνισταμένη τους είναι πως στην Ελλάδα πρέπει άμεσα να ανατραπούν πολλά, για να δημιουργηθεί μια χώρα δίκαια, παραγωγική και με ισχυρούς θεσμούς, που δεν θα κινδυνεύσει ποτέ ξανά από τον εφιάλτη της χρεοκοπίας.

Όλοι αναφέρθηκαν στην αναγκαιότητα ενός νέου, μεγάλου φορέα που θα αποτελέσει τον «άλλο πόλο» του πολιτικού συστήματος και θα προτείνει ανατρεπτικές, ριζοσπαστικές και αναγκαίες λύσεις για το παρόν και το μέλλον της Ελλάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα