ΗΠΑ: Συνελήφθη άνδρας για την κλοπή του Όσκαρ της Φ. Μακντόρμαντ

22:55 5/3/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Στα χέρια των αρχών βρίσκεται ένας 47χρονος ο οποίος κατηγορείται για την κλοπή του Όσκαρ α΄ γυναικείου ρόλου που είχε απονεμηθεί στη Φράνσις Μακντόρμαντ.

Πρόκειται για τον Τέρι Μπράιαντ ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση με την κατηγορία της διακεκριμένης κλοπής ενώ ορίστηκε εγγύηση ύψους 20.000 δολαρίων.

Συνελήφθη την Κυριακή αφότου έγινε αντιληπτό ότι κατά τη διάρκεια του επίσημου γκαλά μετά την

τελετή απονομής το αγαλματίδιο είχε εξαφανιστεί, και αφότου ο Μπράιαντ ανάρτησε στο facebook βίντεο όπου εμφανιζόταν με σμόκιν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης να κρατά το Όσκαρ και να λέει στους άλλους καλεσμένους ότι είναι μεταξύ των νικητών.

Security at the Governors Ball are looking for this guy, who grabbed Frances McDormand’s Oscar and ran out with it. Wolfgang Puck’s photographer stopped him, got the Oscar back, and the guy disappeared back into the ball. Apparently Frances has said to let him go. #Oscars #Drama pic.twitter.com/5tlsx4Ulwt

— Cara Buckley (@caraNYT) March 5, 2018

Προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί με ποια ακριβώς ιδιότητα παραβρέθηκε στην εκδήλωση, ωστόσο η αστυνομία διαβεβαιώνει ότι είχε πρόσκληση.

Το Όσκαρ πάντως ανακτήθηκε και επεστράφη στην νόμιμη κάτοχό του.

«Έπειτα από σύντομο χρονικό διάστημα, η Φράνσις και το Όσκαρ της επανασυνδέθηκαν. Γιόρτασαν αυτήν την επανένωση με ένα διπλό τσίζμπεργκερ» δήλωσε ο ατζέντης της Μακντόρμαντ Σάιμον Χολς. Η ίδια φέρεται πως δεν ζήτησε τη δίωξή του επίδοξου κλέφτη.

Το Όσκαρ με το οποίο βραβεύτηκε η Μακντόρμαντ για το ρόλο της στην ταινία «Οι Τρεις Πινακίδες έξω Από το Έμπινγκ, στο Μιζούρι», είναι το δεύτερο της καριέρας της.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Keywords
Τυχαία Θέματα