Η Υρώ Μανέ στην ΕΡΤ Αιγαίου μιλάει για τον “Συμβολαιογράφο” – Σάββατο και Κυριακή οι παραστάσεις(audio)

18:02 8/8/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Με την ευκαιρία των δύο θεατρικών παραστάσεων που θα δώσει σήμερα και αύριο στη Λέσβο, η ηθοποιός Υρώ Μανέ, φιλοξενήθηκε στην ΕΡΤ Αιγαίου όπου μίλησε στην εκπομπή “Καλημέρα Αιγαίο” και στην Αναστασία Σπυριδάκη, για τον “Συμβολαιογράφο”, την παράσταση που επέλεξε αυτό το δύσκολο, λόγω κορονοϊού, καλοκαίρι να περιοδεύσει στην Ελλάδα.

Μίλησε για τα νέα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί καθώς και για την αγάπη της, το Βόρειο Αιγαίο, λόγω και της καταγωγής της από την Χίο. Στο Βόρειο Αιγαίο που ονειρεύεται να συμβάλει στη λειτουργία ενός ΔΗΠΕΘΕ που ν’ αγκαλιάσει όλα τα νησιά.

Ο Σύνδεσμος Πολιτισμού Αθλητισμού & Τουρισμού, σε συνδιοργάνωση με το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσου Λέσβου σήμερα Σάββατο 8 Αυγούστου στις 21:00 θα παρουσιάσει την θεατρική παράσταση “Ο Συμβολαιογράφος” με την Υρώ Μανέ στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Σιγρίου.

Αύριο Κυριακή 9 Αυγούστου “Ο Συμβολαιογράφος” με την Υρώ Μανέ θα παρουσιαστεί στο Άνω Κάστρο Μυτιλήνης, στις 9 το βράδυ.Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

The post Η Υρώ Μανέ στην ΕΡΤ Αιγαίου μιλάει για τον “Συμβολαιογράφο” – Σάββατο και Κυριακή οι παραστάσεις(audio) appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα