Η Τόνια Σωτηροπούλου στην εκπομπή «Συν γυναιξί» της ΕΡΤ2

07:32 1/11/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

«Πιστεύω ότι πρέπει να έχουμε την ευθύνη τού να είμαστε θετικά και υγιή πρότυπα. Πρέπει να συντελέσουμε με τον δικό μας τρόπο, ώστε να κάνουμε τα πράγματα καλύτερα». Η Τόνια Σωτηροπούλου, η ηθοποιός η οποία έχει μπει στην τετράδα του IMDb ως μία από τις «πιο όμορφες και εξωτικές γυναίκες του πλανήτη», μιλάει για την ομορφιά, τα πρότυπα και τα όνειρά της ως businesswoman, στην εκπομπή της ΕΡΤ2 «Συν γυναιξί» και στον Γιώργο Πυρπασόπουλο, την Κυριακή

1η Νοεμβρίου, στις 20:00.Η αγαπημένη ηθοποιός, που παίζει στη νέα σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια», με εμπειρία σε μεγάλες διεθνείς κινηματογραφικές παραγωγές, μοιράζεται με τον Γιώργο Πυρπασόπουλο τις σκέψεις της για το κίνημα #metoo και αποκαλύπτει πώς διαχειρίστηκε η ίδια ένα περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης στην αρχή της καριέρας της.

Παράλληλα, η Τόνια Σωτηροπούλου εξομολογείται τις βαθιές σκέψεις της στη Νικόλ Αλεξανδροπούλου, η οποία βρίσκεται πίσω από τον φακό.

Ποια είναι η διαδρομή προς την επιτυχία μιας γυναίκας σήμερα; Ποια είναι τα εμπόδια που εξακολουθούν να φράζουν τον δρόμο τους και ποιους τρόπους εφευρίσκουν οι σύγχρονες γυναίκες για να τα ξεπεράσουν; Οι απαντήσεις δίνονται στη νέα εκπομπή της ΕΡΤ «Συν γυναιξί», την πρώτη σειρά ντοκιμαντέρ που είναι αφιερωμένη αποκλειστικά σε γυναίκες.

Μια ιδέα της Νικόλ Αλεξανδροπούλου, η οποία υπογράφει επίσης το σενάριο και τη σκηνοθεσία, και στοχεύει να ψηλαφίσει τον καθημερινό φεμινισμό μέσα από αληθινές ιστορίες γυναικών.

Με οικοδεσπότη τον δημοφιλή ηθοποιό Γιώργο Πυρπασόπουλο, η σειρά ντοκιμαντέρ παρουσιάζει πορτρέτα γυναικών με ταλέντο, που επιχειρούν, ξεχωρίζουν, σπάνε τη γυάλινη οροφή στους κλάδους τους, λαμβάνουν κρίσιμες αποφάσεις σε επείγοντα κοινωνικά ζητήματα.

Γυναίκες για τις οποίες ο φεμινισμός δεν είναι θεωρία, είναι καθημερινή πράξη.

Σκηνοθεσία-σενάριο-ιδέα: Νικόλ Αλεξανδροπούλου

Παρουσίαση: Γιώργος Πυρπασόπουλος

Αρχισυνταξία: Μελπομένη Μαραγκίδου

Παραγωγή: Libellula Productions

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα