Η Τ.Ε. ΚΚΕ για τον καταστροφικό σεισμό στη Σάμο

00:05 1/11/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Ανακοίνωση για τον σεισμό της 30ης Οκτωβρίου εξέδωσε η ΤΕ Σάμου του ΚΚΕ.

“Η ΤΕ Σάμου εκφράζει την οδύνη και τα συλλυπητήρια της προς τις οικογένειες των δυο μαθητών που τόσο άδικα έχασαν τη ζωή τους.
Εκφράζει ακόμα τις ευχές για ταχεία ανάρρωση σε αυτούς που τραυματίστηκαν.
Αυτό που επείγει είναι το κράτος να αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι στο λαό και απέναντι σε αυτούς που επλήγησαν από το σεισμό. Προέχει άμεσα

να ελεγχθούν και να αποκατασταθούν οι ζημιές σε υποδομές, χώρους δουλειάς, νοσοκομείο, σχολεία. Να ελεγχθούν τα σπίτια και να υπάρξει η απαραίτητη στήριξη για να αποκατασταθούν οι ζημιές.
Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του Κόμματος, το λαό του νησιού να δείξει έμπρακτη αλληλεγγύη σε αυτούς που έχουν πληγεί.”

Αναφέρει ακόμα η ανακοίνωση: “Ταυτόχρονα θέλουμε να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας στο γειτονικό τούρκικο λαό που κι αυτός δυστυχώς μετρά τις πληγές του από το σεισμό. Αποδεικνύεται ότι οι λαοί δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα, αντίθετα έχουμε κοινά προβλήματα και βάσανα.
Το ΚΚΕ βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του λαού ενώ αύριο και την Κυριακή είναι προγραμματισμένες περιοδείες σε όλο το νησί με επικεφαλής τη βουλευτή Λέσβου του ΚΚΕ, Μαρία Κομνηνάκα και την περιφερειακή σύμβουλο Β. Αιγαίου με τη Λαϊκή Συσπείρωση, Αγλαΐα Κυρίτση.”

The post Η Τ.Ε. ΚΚΕ για τον καταστροφικό σεισμό στη Σάμο appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα