Η πρώτη του Αμανατίδη στα «λιοντάρια»

19:21 15/9/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Την πρώτη του προπόνηση με τον Πανσερραϊκό πραγματοποίησε σήμερα ο Περικλής Αμανατίδης.

Ο νέος προπονητής των «λιονταριών» θα έχει στο πλευρό του τον συνεργάτη του Σήφη Μωυσίδη και τον προπονητή τερματοφυλάκων Τάσο Αποστολόπουλο που παρέμεινε στην ομάδα. Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών ενώ η ομάδα μετά το παιχνίδι κυπέλλου με τον Εργοτέλη που θα γίνει την Τρίτη στις Σέρρες (στις 16:00μμ) θα αναχωρήσει για το Βώλακα όπου θα κάνει μια μίνι προετοιμασία για λίγες μέρες.

Πρώτη του Περικλή Αμανατίδη
στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών

Ο Περικλής Αμανατίδης θέλει η ομάδα του να πάει έστω και για λίγες μέρες σε ένα αθλητικό κέντρο, κάτι που θα βοηθήσει όλους στο σύλλογο «να γνωριστούν μεταξύ τους», να συσπειρώσει την ομάδα αλλά και για να βάλει τις βάσεις για να είναι έτοιμοι όλοι στην έναρξη του πρωταθλήματος που αναμένεται τον Οκτώβριο.

Όλα εντάξει με το γήπεδο

Ο Πανσερραϊκός θα μπορεί και φέτος να αγωνίζεται στο «φυσικό του σπίτι» που είναι το Δημοτικό γήπεδο Σερρών αφού η διοίκηση του συλλόγου φρόντισε να πληρώσει στον ΟΠΑΚΠΑ του Δήμου Σερρών το περσινό χρέος από τη χρήση του γηπέδου (το ποσό ανέρχεται στις 4.500 ευρώ) κάτι που αποδεικνύει ότι οι νέοι επενδυτές έχουν ανοίξει την… κάνουλα και φροντίζουν για τη χρηματοδότηση της ομάδας.

Από… «κόσκινο» όλοι στην ομάδα

Ο ένας εκ των νέων επενδυτών του Πανσερραϊκού ο Αντώνης Βούρτσης που βρέθηκε την Πέμπτη στις Σέρρες θα επιστέψει στην πόλη την Δευτέρα στην οποία θα διαμείνει για έναν περίπου μήνα. Ο Έλληνας επιχειρηματίας που έχει έδρα το Παρίσι ζήτησε να πάρει προσωπικές συνεντεύξεις από όλους τους υπαλλήλους και τα στελέχη της ΠΑΕ για να βγάλει συνολική εικόνα για το έμψυχο δυναμικό του συλλόγου.

Οι αλλαγές για αργότερα

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών οι νέοι ιδιοκτήτες θα προχωρήσουν σε αλλαγές (αν κρίνουν ότι χρειάζεται κάτι τέτοιο) μόλις θα ολοκληρωθεί και τυπικά η διαδικασία μεταβίβασης των μετοχών. Τότε θα γίνει και η αλλαγή του Δ.Σ. της ΠΑΕ ενώ το επόμενο μήνα θα αφιχθεί στις Σέρρες και ο δεύτερος (και πιο ισχυρός οικονομικά) επενδυτής που επίσης διαμένει στο εξωτερικό.

Φωτογραφίες: Αντώνης Μάντζος

Keywords
Τυχαία Θέματα