Η νέα σειρά ντοκιμαντέρ «Διασχίζοντας τις Άλπεις» στην ΕΡΤ3

01:02 21/7/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς ντοκιμαντέρ «Διασχίζοντας τις Άλπεις» (The great alps crossing),γαλλικής παραγωγής 2017, μπορούν να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ3, την Τρίτη 21 Ιουνίου 2020 και  ώρα 08:00.

Είναι δέκα, δεν γνωρίζουν ο ένας τον άλλον και ξεκινούν μια εξαιρετική περιπέτεια, το Μεγάλο πέρασμα των Άλπεων σε τέσσερις εβδομάδες με τα πόδια. Αναχώρηση από την όχθη της λίμνης της Γενεύης και άφιξη

620 χλμ. Νότια, στις παραλίες της Μεσογείου.

Η σειρά ντοκιμαντέρ ΔΙΑΣΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΛΠΕΙΣ είναι μια βόλτα στην καρδιά της αυθεντικότητας των Άλπεων. “Είμαστε στο μονοπάτι των εμπόρων, των πωλητών, των στρατιωτών, των προσκυνητών που έχουν διασχίσει αυτά τα περάσματα για αιώνες «.

Επεισόδιο 1ο: Η Οδός του Μαρτυρίου (Via Dolorosa)

Οι δέκα πεζοπόροι μας γνωρίζονται σήμερα για πρώτη φορά και εκ πρώτης όψεως φαντάζουν εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι. Τους ενώνει, ωστόσο, ένα κοινό όνειρο: να διασχίσουν με τα πόδια τις Άλπεις από τη Λίμνη της Γενεύης ως τη Μεσόγειο. Ήδη από την πρώτη κιόλας βδομάδα, οι συμμετέχοντες βουτούν στα βαθιά και φτάνουν στους πρόποδες του Λευκού Όρους. Είναι μία βδομάδα γρήγορου βάδην και εξάντλησης που δεν αργεί να κάμψει τις άμυνες και να ρίξει τις μάσκες των συνοδοιπόρων.

Ziva et Christophe

www.ert.gr

Keywords
Αναζητήσεις
diashizontas tis alpis, διασχιζοντασ τισ αλπεισ
Τυχαία Θέματα