Περιοδεία Μ. Κομνηνάκα σε αγορά, αεροδρόμιο και χωριά της Λέσβου

00:09 21/7/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Τα προβλήματα και τους προβληματισμούς των καταστηματαρχών επί της Καβέτσου άκουσε η βουλευτής του ΚΚΕ, Μαρία Κομνήνακα. Η αγωνία των καταστηματαρχών- είπε- ήταν πως μπορούν να τα βγάλουν πέρα οικονομικά με τόσα που έχουν να πληρώσουν σε εφορία, ασφαλιστικά ταμεία, τράπεζες.

Η βουλευτής τους παρότρυνε να συνεχίσουν να διεκδικούν λύσεις για τα προβλήματά τους, γιατί όπως τους επισήμανε, «το κράτος βρίσκει και χρήματα και τρόπο να απαλλάσσει από τη μια μεριά

τους μεγάλους ομίλους από φόρους και από την άλλη να τους μπουκώνει με ρευστό χρήμα για να συνεχίσουν απρόσκοπτα την κερδοφορία τους είτε έχουμε οικονομική κρίση είτε όχι».

“Συλλογικά -τόνισε-μέσα από τους συλλόγους τους να απαιτούν τη λύση των προβλημάτων τους και να συμμετέχουν μαζί με τους εργαζόμενους, που έχουν κοινά συμφέροντα, στις κινητοποιήσεις τους, γιατί μόνο συσπειρωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε να βρούμε διέξοδο για μια καλύτερη ζωή. Το ότι διώξαμε τα ΜΑΤ από το νησί μας, με τη μεγαλειώδη κινητοποίηση όλου του λεσβιακού λαού, δείχνει ότι όταν ο λαός το αποφασίσει μπορεί να στείλει στο καλάθι των αχρήστων και Νόμους και Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, που πάρθηκαν και παίρνονται ενάντια στη θέλησή του».

Το απόγευμα της ίδιας μέρας η βουλευτής περιόδευσε και συζήτησε με τους εργαζόμενους του Αεροδρομίου του νησιού και ακολούθως παραβρέθηκε στα εγκαίνια της 24ης Παλλεσβιακής έκθεσης κεραμικής στο Πολύκεντρο Μανταμάδου. Επίσης, στον ίδιο χώρο, επισκέφτηκε την έκθεση ζωγραφικής του Κώστα Βαλιουτή.

Την Κυριακή, 19 Ιούλη, το απόγευμα, περιόδευσε, στα χωριά Κάτω Τρίτος και Ιππειος.

The post Περιοδεία Μ. Κομνηνάκα σε αγορά, αεροδρόμιο και χωριά της Λέσβου appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα