Η «Λάμψη» αναζητά εθελοντές !!

22:38 8/8/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Συνεχίζει το σημαντικό του έργο ο σύλλογος γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες Β. Ελλάδος η «Λάμψη» και αναζητά εθελοντές για να στελεχώσουν τους τομείς δράσης.

Όπως αναφέρει ο σύλλογος: «Οι δράσεις του Συλλόγου «Λάμψη», αφορούν ένα ευρύ πεδίο κάλυψης αναγκών, τόσο των παιδιών που νοσούν από νεοπλασματικές ασθένειες, όσο και των οικογενειών τους. Η προσπάθεια αυτή βασίζεται στην εθελοντική προσφορά των μελών και των φίλων του Συλλόγου. Οι εθελοντές μας, συνθέτουν μια ομάδα ανθρώπων με δημιουργικότητα

και προθυμία, που στέκεται δυναμικά δίπλα σε κάθε δράση μας με ανιδιοτέλεια και υπερβαίνοντας κάθε προσωπικό κίνητρο.

Αποτελούν ένα ζωντανό κομμάτι της «Λάμψης», το οποίο λειτουργεί, εξελίσσεται και προσαρμόζεται στις ανάγκες των παιδιών που νοσούν, με απώτερο στόχο τους τις καλύτερες συνθήκες νοσηλείας έως την ίαση των παιδιών αυτών και την ομαλή τους επανένταξη στο κοινωνικό σύνολο.

Τρόποι εθελοντικής συνεισφοράς
Εθελοντές παιδοογκολογικών
Εθελοντές εξωτερικών δράσεων και εκδηλώσεων
Εθελοντική συνεισφορά με βάση την επαγγελματική ιδιότητα

Επιλογή εθελοντών / ‘Εναρξη δράσης

Οι ενδιαφερόμενοι εθελοντές επιλέγονται μετά από προσωπική συνέντευξη με την υπεύθυνη εθελοντών του Συλλόγου. Ο τομέας στον οποίο ενεργοποιούνται οι εθελοντές, συνδιαμορφώνεται μαζί με τους ίδιους, ανάλογα με τις γνώσεις, τις εμπειρίες, τις ικανότητες και τις δεξιότητές τους, πάντοτε με άξονα τις ανάγκες του Συλλόγου και τη διαθεσιμότητα του κάθε εθελοντή. Όσοι επιλέγονται, εκπαιδεύονται και προσφέρουν την εργασία τους με την εποπτεία και τη συνεχή υποστήριξη του επαγγελματικού προσωπικού.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με τα γραφεία της Λάμψης καθημερινές 12.00-16.00 στο 2310943396″.

Σχετικές ειδήσεις:

To ert.gr παρουσιάζει τη «Λάμψη»

«Η συμφωνία της αγάπης» για τη στήριξη του έργου της «Λάμψης»

«Γεύση & Δωρεά» στη Θεσσαλονίκη για τη «Λάμψη» το Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες

Keywords
Τυχαία Θέματα