Η ΕΡΤ, μέσα στη Λεωφόρο που ανακατασκευάζεται!

16:08 6/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Η ΕΡΤ μπήκε στο υπό ανάπλαση-ανακατασκευή-εξωραϊσμό, του γηπέδου της Λεωφόρου, και έχει όλα τα στοιχεία που αφορούν στην αναμόρφωση του ιστορικού γηπέδου «Απόστολος Νικολαϊδης», που αν και 84 ετών (!), φιλοδοξεί να παρουσιαστεί μέσα σε ένα χρόνο, ριζικά ριζικά ανακαινισμένο!

Τα συνεργεία εδώ και περίπου δέκα ημέρες έχουν πιάσει δουλειά, και σήμερα το μεσημέρι (5/6/2016), την ώρα (12 το μεσημέρι), που βρεθήκαμε μέσα στο γήπεδο, διαπιστώσαμε ιδίοις όμμασι, πως έχουν ξηλωθεί όλα τα καθίσματα στις θύρες 13, 14, 1, 2,

3, 4, και 5, ενώ (προς το παρόν), ανέπαφα παραμένουν τα καθίσματα στις υπόλοιπες θύρες: 7, 8, 9, 10, 11 και 12. (στην Θύρα 6, τα καθίσματα και η εν γένει εικόνα της συγκεκριμένης Θύρας είναι πολύ ικανοποιητική καθώς έχει ανακαινιστεί πολύ πρόσφατα).

Ο υπεύθυνος εγκαταστάσεων, του γηπέδου της Λεωφόρου, Γιάννης Παναγιωτίδης, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις, των δημοσιογράφων, και έδωσε το «στίγμα», για το υπό αναμόρφωση γήπεδο:

Ανέφερε ο Γιάννης Παναγιωτίδης, προς τον Τύπο:

Αυτό που συμβαίνει εδώ, είναι μία πλήρης εσωτερική και εξωτερική ανακαίνιση!

Απομακρύνονται όλες οι πρόχειρες κατασκευές, επισκευάζονται οι (εσωτερικές) βλάβες, τοποθετούνται καθίσματα σε όλες τις θύρες, και θα τοποθετηθούν και πλέξι-γκλας μεταξύ όλων των θυρών, αλλά και μπροστά τους, καθώς «φεύγουν» όλα τα (μη-καλαίσθητα) διαχωριστικά μεταξύ των θυρών και θα φύγουν (και) τα (προστατευτικά) δίχτυα.

Ενα πολύ σοβαρό θέμα, μιας και αναφερόμαστε στα πλέξι-γκλας, έχει να κάνει με τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί στην ομάδα:

Keywords
Τυχαία Θέματα