Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων «έρχεται στο σπίτι σου»

10:21 27/11/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Χανίων, Γιάννης Γιαννακάκης, η προϊσταμένη της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, Βιβή Χουδαλάκη, και το προσωπικό των Βιβλιοθηκών Δήμου Χανίων, λόγω των έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας, στέλνουν ένα αισιόδοξο μήνυμα σε μικρούς και μεγάλους. Η χαρά της ανάγνωσης έρχεται στα σπίτια, με τη δράση, «Η Βιβλιοθήκη στο σπίτι σου», μέσα από τις παρακάτω πρωτότυπες υπηρεσίες:

«Α) Εφαρμόζεται η μέθοδος: «Δανεισμός με παραγγελία».
Οι αναγνώστες μας μπορούν να στείλουν e-mail στη διεύθυνση: [email protected]

με τα στοιχεία των βιβλίων που βρήκαν στον κατάλογο OPEN ABEKT – και είναι διαθέσιμα για δανεισμό – ο οποίος είναι προσβάσιμος σε 24ωρη βάση στην ιστοσελίδα www.librarychania.gr της Βιβλιοθήκης (κωδικούς, τίτλους κ.λπ.). Το προσωπικό της Βιβλιοθήκης θα κάνει την προετοιμασία, ώστε να ορίσει την παραλαβή στον χώρο της Βιβλιοθήκης.
Τα βιβλία, εφόσον είναι ήδη εντός του κτιρίου, διατίθενται άμεσα προς δανεισμό. Είναι ευνόητο πως για να δανειστεί κάποιος, χρειάζεται κάρτα μέλους της ΔΒΧ. Εάν δεν διαθέτετε, τότε θα χρειαστεί πρώτα να ζητήσετε την έκδοσή της. Η παραλαβή των βιβλίων γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, για τον ορισμό του σχετικού ραντεβού.»

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα