«Η Αρπαγή της Βασιλαρχόντισσας» στην «Αυλή του Μύλου»

15:53 15/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ένα πλούσιο πολιτιστικό καλοκαίρι θα ζήσουν οι Λαρισαίοι που θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και έως στα μέσα του Σεπτεμβρίου συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και πολλά άλλα δρώμενα που θα παιχθούν σε διάφορα μέρη της πόλης.

Αυτό δήλωσε ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Επιστημών κ. Πάνος Σάπκας κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που δόθηκε στην «Αυλή του Μύλου» με αφορμή το λαϊκό χορόδραμα «Η Αρπαγή της Βασιλαρχόντισσας» του Νίκου Σαμαρίνα, που θα παρουσιαστεί την Κυριακή

18, Δευτέρα 19 και Τρίτη 20 Ιουνίου, στο πλαίσιο των καλοκαιρινών παραστάσεων που διοργανώνει το Θεσσαλικό Θέατρο στο πλαίσιο «Νύχτες Τέχνης» στην «Αυλή του Μύλου».

Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Επιστημών Πάνος Σάπκας αναφερόμενος στην «Αυλή του Μύλου» δεν παρέλειψε να μνημονεύσει το Κώστα Τσιάνο για την προσφορά του καθώς και για όλες αυτές τις εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα στο Β΄ Αρχαίο Θέατρο, στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ, τις προβολές του θερινού κινηματογράφου και φυσικά το Φεστιβάλ Πηνειού που ξεκινάει στις 21 Ιουνίου.

Αμέσως μετά το λόγο πήρε ο πρόεδρος του Χορίαμβου και σκηνοθέτης- σεναριογράφος της παράστασης ο πρόεδρος του Χορίαμβου και σκηνοθέτης- σεναριογράφος της παράστασης Ο Νίκος Σαμαρίνας ο οποίος αναφέρθηκε στην παράσταση που έχει εισπράξει καλές κριτικές . Τελευταία μίλησε η δασκάλα οριεντάλ Ζωή Σαραφίδου που συμμετέχει στην παράσταση που αναμένεται να προσελκύσει την παρουσία πολλών κατά την διάρκεια των παραστάσεων που θα δοθούν στην «Αυλή του Μύλου».

Keywords
Αναζητήσεις
η αρπαγη της βασιλαρχοντισσας
Τυχαία Θέματα