Άλλες 6 συλλήψεις μελών κυκλώματος που πωλούσε «μαϊμού» Ι.Χ. στο διαδίκτυο

15:12 15/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Έξι ακόμη περιφερειακά μέλη εγκληματικής οργάνωσης που εξαπατούσε πολίτες, με υποτιθέμενες πωλήσεις οχημάτων μέσω αγγελιών στο διαδίκτυο ταυτοποίησε η αστυνομία της Λάρισας με την εξιχνίαση ακόμη 48 περιπτώσειων απάτης και μιας απόπειρας απάτης. Τα μέλη του κυκλώματος μόνο από τις προαναφερθείσες απάτες απέσπασαν από τα ανυποψίαστα θύματά τους ποσό 62.490 ευρώ.

Αναλυτικότερα, το κουβάρι της απάτης άρχισε να ξετυλίγεται το Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους από το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας, το οποίο κατόρθωσε να εξαρθρώσει σπείρα τα μέλη της οποίας εξαπατούσαν πολίτες, με υποτιθέμενες πωλήσεις

οχημάτων μέσω αγγελιών στο διαδίκτυο. Το Φεβρουάριο είχαν συλληφθεί σε περιοχές της Αργολίδας και της Κορινθίας έξι αρχηγικά μέλη της οργάνωσης. Τέσσερις μήνες μετά η αστυνομία κατάφερε να ταυτοποιήσει άλλα έξι μέλη της οργάνωσης.
Πρόκειται για ημεδαπούς, τέσσερις άντρες και δύο γυναίκες, ηλικίας από 22 έως 70 ετών, οι οποίοι έχοντας περιφερειακό ρόλο στην οργάνωση, κατά το χρονικό διάστημα από (09-06-2015) έως (13-05-2017) προέβησαν σε (49) περιπτώσεις απάτης, (48) τετελεσμένες και μία σε απόπειρα, σε βάρος (45) ατόμων, αποκομίζοντας το επιπρόσθετο χρηματικό ποσό των (62.490) ευρώ.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας.

Keywords
Αναζητήσεις
εγκληματικη οργανωση απατες ελασσονα
Τυχαία Θέματα