Γκρέμισαν τα… τείχη για τους πρωταθλητές

01:01 1/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Υποδοχή πρωταθλητών επιφύλαξαν διοίκηση, προπονητής, παίκτες και φίλαθλοι του Πανσερραϊκού στην Μικτή ομάδα Νέων της Ε.Π.Σ. Σερρών που πριν από την έναρξη του αγώνα του Πανσερραϊκού με τον Άρη βραβεύτηκε από τους «κόκκινους» για την κατάκτηση του Πανελληνίου πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων.

«Νάτοι νάτοι οι πρωταθλητές» ήταν το σύνθημα που ακούστηκε από τους Σερραίους φιλάθλους την ώρα που ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός Άκης Τρένστιος βράβευε τον προπονητή Ζαχαρία Καφτάνη, το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Σερρών και υπεύθυνο των Μικτών ομάδων Αναστάσιο Χιντερίδη και τα

«χρυσά» παιδιά του Σερραϊκού ποδοσφαίρου.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός Άκης Τρέντσιος βραβεύει την πρωταθλήτρια Ελλάδος Μικτή ομάδα Νέων της ΕΠΣ Σερρών

Τα παιδιά που έστειλαν το μήνυμα με την τεράστια επιτυχία τους ότι η μεγαλύτερη ομάδα του Νομού Σερρών μπορεί να τα εμπιστευτεί και αυτοί να γράψουν ιστορία μαζί της όπως έγραψαν και με την Μικτή ομάδα. Ανάμεσα στα παιδιά και ο αρχηγός της ομάδας Κυριάκος Γιαξής που πριν λίγες μέρες υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τα «λιοντάρια» και μόλις εκδοθεί το δελτίο του αναμένεται να τον συμπεριλάβει ο Παναγιώτης Διλμπέρης στην αποστολή του Πανσερραϊκού για τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας στη Football league.

Οι πρωταθλητές Ελλάδος στο Δημοτικό γήπεδο ΣερρώνΑναμνηστική φωτογραφία με το κύπελλο μετά τη βράβευσηΟ ισχυρός διοκητικός άνδρας του Πανσερραϊκού Χρήστος Κοράκης με τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Σερρών Αθανάσιο Χατζηπαντελή να βρίσκεται ανάμεσα στους Αντιπροέδρους Νταούδη και Βότση.

Φώτο: eurokinissi.gr (Τσούτσας Λάσκαρης)

Keywords
Τυχαία Θέματα