Ο Α.Ο Χαλκίδας 1-0 μέσα στην Μεγαλόπολη

20:21 30/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

O A.O. Xαλκίδας, σημείωσε την 12η νίκη του στην Μεγαλόπολη Αρκαδίας, στο παιχνίδι με την τοπική Δόξα και με 45 βαθμούς, εξακολουθεί να…φλερτάρει με την 2η θέση της βαθμολογίας του 3ου ομίλου της Γ Εθνικής, τρεις (3) αγωνιστικές πριν το τέλος.

Μετά από ένα μέτριο παιχνίδι, νευρικό και χωρίς ευκαιρίες, ένα γκολ στο 19ο λεπτό του Αντμίρ Ζάχι, έμελλε να κρίνει την αμφίρροπη αναμέτρηση που παρακολούθησαν γύρω στα 400 άτομα.

Η Δόξα που βελτιώθηκε στο β ημίχρονο, είχε τέσσερις (4) καλές στιγμές με Νάνο (2),

Λυμπερόπουλο Νίκο, Αντώνακα, όμως δεν μπόρεσε να σκοράρει και σε συνδυασμό με το 2-2 του Ζευγολατιού με την Ερμιονίδα,έμεινε ΜΟΝΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ στον βαθμολογικό πίνακα και δυσκόλεψε κατά πολύ την υπόθεση «παραμονή».

Κύριο χαρακτηριστικό της μέτριας αναμέτρησης ήταν ο ισχυρός άνεμος, που ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, εμπόδισε τις δύο ομάδες να παίξουν ποδόσφαιρο.

Η Δόξα ξεκίνησε το παιχνίδι με τους Χρήστου, Πέπα, Αλεξανδρή, Νάνο, Παναγιωτόπουλο, Αντώνακα, Δρόσο, Κατσαρό, Πρίκα, Λυμπερόπουλο Ν., Λυμπερόπουλο Δημ. Χρησιμοποιήθηκαν απ’ τον Ηλία Κατσούλα και οι Ασημακόπουλος Κ., Καλεμάκης.

Η Χαλκίδα, που είχε μαζί της και γύρω στα 30-40 άτομα, έπαιξε με τους Ντουμάνη, Στεργιανό, Ζυγογιάννη, Μπακομήτρο, Καραμπά, Εμέκα, Αντμίρ, Ντελέκο, Βεζιρτζόγλου, Πολίτη και Βαλκάνο. Έπαιξαν και οι Τσούτης, Λούκας, Χατζηστάμου.

Διαιτητής ήταν ο Ανδρέας Γκάμαρης απ’ την Αθήνα, διαιτητής ανώτερης κατηγορίας.

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Keywords
Τυχαία Θέματα