Γιώργος Πασχόπουλος «Λυπούμαστε που δεν συμμετείχαμε»

14:53 29/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Τους λόγους που δεν παραβρέθηκαν στην εκδήλωση απολογισμού δράσης των 22 μηνών της δημοτικής αρχής Ελασσόνας εξήγησε, μιλώντας στην ΕΡΤ Λάρισας ο πρώην δήμαρχος και νυν επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Ελασσόνας κ. Γιώργος Πασχόπουλος ο οποίος κατηγόρησε τον κ. Ευαγγέλου για λανθασμένη επικοινωνιακή τακτική και πολιτική αποκλεισμού.


«Πριν λίγες μέρες κλίθηκαν οι δημοτικές παρατάξεις για να ενημερωθούν από τον πρόεδρο. Εκεί οι δημοτικές παρατάξεις ζήτησαν από τον δήμαρχο να τους δοθεί τουλάχιστον πέντε μέρες

πριν η εισήγησή του για τα πεπραγμένα της προηγούμενης χρονιάς, η οποία δεν δόθηκε ποτέ. Παράλληλα τέθηκαν και θέματα διαδικασίας σε ότι αφορά τους χρόνους ομιλίας τα οποία δεν αποδέχθηκε το προεδρείο με αποτέλεσμα να φτάσουμε στην απόφαση όλες οι δημοτικές παρατάξεις να απέχουν από την συνεδρίαση. Η συμμετοχή τους δεν διασφάλιζε τη ομαλή λειτουργία της ειδικής συνεδρίασης, πράγμα που όφειλε να διασφαλίσει και το προεδρείο και ο κ. δήμαρχος. Λυπούμαστε που δεν συμμετείχαμε σε αυτή τη διαδικασία γιατί θέλαμε να αναδείξουμε τα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν το Δήμο Ελασσόνας».

Ακόμη, ο κ.
Keywords
Τυχαία Θέματα