Γ. Καλλιάνος: «Βρισκόμουν σε ιδεολογική διάσταση με τον κ. Λεβέντη» (audio)

17:53 30/8/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

«Μέσα σε μιάμιση ώρα και μετά από το ραντεβού με τον Πρωθυπουργό για τον εκλογικό νόμο, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων έμοιαζε σα να υπέστη μεταμόσχευση εγκεφάλου» είπε στο Πρώτο Πρόγραμμα και την εκπομπή «Απολύτως Σχετικό», με τον Ανδρέα Παπασταματίου και την Έλενα Καραγιάννη, ο παραιτηθείς εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Γιάννης Καλλιάνος.

Ερωτηθείς για τους λόγους της ηχηρής παραίτησης και αποχώρησής του από την Ένωση Κεντρώων, ο κ. Καλλιάνος διευκρίνισε ότι εδώ και καιρό βρισκόταν σε ιδεολογική διάσταση με τον κ. Λεβέντη

λόγω της μεταστροφής του Προέδρου υπέρ του κ Τσίπρα και της κυβέρνησής του. «Από τη μέρα που οι δύο άντρες συζήτησαν στο Μαξίμου με αφορμή τον εκλογικό νόμο, ο Πρόεδρος άρχισε να λέει πόσο ώριμο και καλό παιδί είναι ο κ. Τσίπρας και πόσο πολύ βοηθάει τη χώρα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καλλιάνος. Συμπλήρωσε μάλιστα ότι πριν από τρείς μέρες ο κ. Λεβέντης του υπέδειξε να είναι πιο ήπιος με την κυβέρνηση προειδοποιώντας τον μάλιστα με αποπομπή από το κόμμα αν ξαναγράψει ανακοινώσεις που επικρίνουν κυβερνητικά μέτρα όπως αυτή κατά του ΕΝΦΙΑ και του κ. Αλεξιάδη.

Τέλος ο κ. Καλλιάνος δήλωσε ήσυχος με τη συνείδησή του αλλά και παρών στο πολιτικό προσκήνιο, λέγοντας χαρακτηριστικά «δεν θα καθίσω σπίτι μου».

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Keywords
Τυχαία Θέματα