Γ. Γκαράνης: Αβάσιμες και στείρες αντιπολιτευτικά οι ερωτήσεις του Α. Γραβάνη

15:43 5/2/2021 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε δελτίο τύπου που εξέδωσε η παράταξη «Σύμπραξη Προοπτικής-Αντώνης Γραβάνης» τίθενται προς τη Δημοτική αρχή της Κομοτηνής επτά ερωτήματα, που αφορούν στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση της Τουριστικής αναπτυξιακής μας πολιτικής απαντά ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης χαρακτηρίζοντας «αβάσιμες και στείρες αντιπολιτευτικά ερωτήσεις του κ Γραβάνη».

«Ο κ. Γραβάνης επιχειρεί για πολλοστή φορά να ασκήσει κριτική στη νυν Δημοτική αρχή, θεωρώντας την κομμάτι και συνέχεια μιας δεκαετούς διακυβέρνησης

του Δήμου, που ξεκίνησε το 2011, με επικεφαλής τον πρώην Δήμαρχο, τον Γιώργο Πετρίδη. Ας του υπενθυμίσουμε, λοιπόν, ότι οι Διοικήσεις του Δήμου επί των θητειών του Γιώργου Πετρίδη έριξαν το μεγαλύτερο βάρος τους στην εξυγίανση του Δήμου από τα χρέη εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, που άφησε η Διοίκηση Κοτσάκη!» τονίζει ο δήμαρχος.

Παράλληλα, σημειώνει μεταξύ άλλων ότι: «ο Δήμος Κομοτηνής έχει δημιουργήσει μια ξεχωριστή ιστοσελίδα και τα αντίστοιχα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τον τίτλο VisitKomotini, όπου εκεί προβάλλονται και αναδεικνύονται αποκλειστικά και μόνο οι ομορφιές του τόπου μας, χωρίς δηλώσεις Δημάρχου. Μια ιστοσελίδα που συμβάλλει τα μέγιστα στο να γνωρίσει ο κόσμος τη μαγεία της πόλης μας και του ευρύτερου Δήμου μας και να προσελκυσθεί να μας επισκεφτεί. Και χάρη σε αυτήν την προσπάθεια έχει παραχθεί και συγκεντρωθεί σημαντικό και αξιόλογο υλικό της περιοχής μας, που είναι εύκολα προσβάσιμο στον επισκέπτη.»

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα